Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΑΜΑ... ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΣΤΗ ΝΔ ΠΡΟΣΧΩΡΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ

Μπορεί ο ίδιος και η ΝΔ να διέψευδαν ότι ο Καλλιάνος έφυγε από την Ένωση Κεντρώων για να πάρει μετεγγραφή για το κόμμα της Αξιωματικής Αν...


Μπορεί ο ίδιος και η ΝΔ να διέψευδαν ότι ο Καλλιάνος έφυγε από την Ένωση Κεντρώων για να πάρει μετεγγραφή για το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, όπως αποδείχθηκε σήμερα όμως όλα είχαν πάρει τον δρόμο τους. Στο πλαίσιο αυτό, την συνεργασία του με το κόμμα της ΝΔ αναμένεται να ανακοινώσει από στιγμή σε στιγμή ο Γιάννης Καλλιάνος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώην στέλεχος της Ένωσης Κεντρώων βρέθηκε το πρωί στα γραφεία της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην οδό Πειραιώς και συναντήθηκε με τον Τάκη Θεοδωρκάκο, στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη προκειμένου να αποφασίσουν τις λεπτομέρειες για την ανακοίνωση της συνεργασίας τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καλλιάνος αποχώρησε από την Ενωση Κεντρώων τον περασμένο Αύγουστο μετά από έντονη διαφωνία που είχε με τον κ. Βασίλη Λεβέντη για την πολιτική κατεύθυνση του κόμματος.

Ο τότε εκπρόσωπος τύπου και στενός συνεργάτης του Β. Λεβέντη, διαφώνησε με την τακτική προσέγγισης του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Αλέξη Τσίπρα θεωρώντας ότι εξοργίζει τους ψηφοφόρους της Ένωσης Κεντρώων. Ως σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει αποτέλεσε αυστηρή ανακοίνωση του κατά του Τρύφωνα Αλεξιάδη για τον ΕΝΦΙΑ.

Ένας ακόμα λοιπόν εν ενεργεία βουλευτής στις τάξεις της ΝΔ…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.