Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΤΟ «ΑΤΥΧΗΜΑ» ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ... ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΙΟΤΟΙ ΜΑΣ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΧΘΕΣ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΙΑΟ...!!!

Οκτώ Τούρκικα Μαχητικά ανά ζεύγη έστειλαν οι Τούρκοι μόνο και μόνο για να προκαλέσουν και να προκαλέσουν αντίδραση των Ελληνικών Μαχητικ...

veteranos-gr

Οκτώ Τούρκικα Μαχητικά ανά ζεύγη έστειλαν οι Τούρκοι μόνο και μόνο για να προκαλέσουν και να προκαλέσουν αντίδραση των Ελληνικών Μαχητικών ,ξοδεύοντας καύσιμα και ταλαιπωρώντας μέσα και πληρώματα !

Χωρίς σχέδιο αλλά έστειλαν οχτώ μαχητικά σε όλο το εύρος του Αιγαίου και αφού μπήκαν στο FIR ,ξαναβγήκαν με το που έσκασαν μύτη τα Μαχητικά μας στην Πειροχή!

Τα Μαχητικά μας «F-16» που απογειώθηκαν από την Λήμνο πρόλαβαν του Τούρκικο ζευγάρι που μπήκε βόρεια της Λέσβου και το αναχαίτισαν που να σημειωθεί ήταν οπλισμένο, αλλά δεν σημειώθηκε εμπλοκή !

Εκτιμάται οτι και τα οκτώ Τούρκικα ήταν Οπλισμένα και ο κίνδυνος με τόσα μαχητικά οπλισμένα και με δεδομένο την απειρία των νέων Τούρκων Χειριστών ,ένα ατύχημα παραμονεύει στον Ουρανό του Αιγαίου!



Να σημειωθεί οτι είχαμε και δύο Τουρκικά Ελικόπτερα που προέβησαν σε Παραβιάσεις ,ψάχνοντας δήθεν για λαθρομετανάστες !!

TΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 18η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 4 (8 α/φ)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 2 Ε/Π

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 10

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 2

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 6

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 6

ΕΜΠΛΟΚΕΣ : –

ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.