Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ: ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ

Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά στην...


Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου των Αθηνών.
Το πρωί της 29ης Σεπτεμβρίου, ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, συνελήφθησαν έξι μέλη της σπείρας, εκ των οποίων πέντε Αλβανοί, ηλικίας 25, 27, 29, 36 και 47 ετών, και μία 20χρονη Ελληνίδα. Αναζητείται μία 42χρονη Αλβανίδα, συνεργός τους.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, καθώς και για αδικήματα που εμπίπτουν στις διατάξεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.
Ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, διασταύρωση στοιχείων και ταυτοποίηση ατόμων πιστοποιήθηκε η δράση του εγκληματικού κυκλώματος, στην αποθήκευση, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ εντοπίστηκαν και οι χώροι αποθήκευσης - απόκρυψης των ναρκωτικών.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι ενός εκ τους συλληφθέντες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 26 κιλά και 733 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 23.267 ευρώ, ένα περίστροφο, φυσίγγια και δύο αυτοκίνητα.

Η υπόθεση περιπλέκεται καθώς, στο σπίτι βρέθηκαν επίσης 163 φαρμακευτικά σκευάσματα που χορηγούνται σε καρκινοπαθείς, που το φθηνότερο κοστίζει 400 ευρώ και το πιο ακριβό 3.000-4.000 ευρώ.

Ο εν λόγω συλληφθείς, εργάζεται σε εταιρεία καθαρισμού μαζί με τη γυναίκα του, και η αστυνομία έκανε έλεγχο σε δύο νοσοκομεία, όπου δουλεύει ως καθαριστής. Στις αποθήκες τους, δεν υπήρχαν ελλείψεις, και πλέν εξετάζεται το ενδεχόμενο να έκλεβαν σκευάσματα που περίσσευαν στο τέλος της εβδομάδας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.