Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ, ΣΚΙΑΖΑΝ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΓΕΡΟΝΤΑ... ΕΤΣΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΪΣΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ!

Με τη ζωγραφική και συγκεκριμένα την αγιογραφία, ασχολείται τον τελευταίο καιρό ο Σταμάτης Γονίδης. Όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος στην...








Με τη ζωγραφική και συγκεκριμένα την αγιογραφία, ασχολείται τον τελευταίο καιρό ο Σταμάτης Γονίδης. Όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος στην εφημερίδα Εspresso, πριν από λίγο καιρό, έδειξε σε μερικούς καλούς του φίλους τα έργα του.




Όλοι τους λοιπόν αναγνώρισαν σε ένα από αυτά τη μορφή του Αγίου Παΐσιου, και ο τραγουδιστής έμεινε έκπληκτος γιατί δεν τον είχε δει ποτέ όπως λέει στη ζωή του!

Τα χέρια του όπως είπε ήταν σαν να πήγαιναν μόνα τους... Τραβούσε γραμμές, σκίαζε μάτια και δημιούργησε τη μορφή ενός άνδρα γηραιού με ήρεμη έκφραση και μια απλότητα συναισθημάτων στο πρόσωπο, τον οποίο κοιτώντας τον ολοκληρωμένο δεν του θύμιζε κάποια γνώριμη μορφή από το περιβάλλον του. Οι φίλοι του όμως αναγνώρισαν τον γέροντα Παΐσιο...


"Δεν είμαι αγιογράφος και σίγουρα δεν είμαι ζωγράφος" είπε ο Γονίδης "θα έλεγα πως είμαι ένας εικαστκός καλλιτέχνης"

http://www.tlife.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.