Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ! ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ. ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

Σκηνές από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν το βράδυ το Σαββάτου στην Αταλάντη - Δυο νεαροί συνελήφθησαν, ενώ ο τρίτος της παρέας δι...



Σκηνές από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν το βράδυ το Σαββάτου στην Αταλάντη - Δυο νεαροί συνελήφθησαν, ενώ ο τρίτος της παρέας διέφυγε - Χτυπήθηκε ένας αστυνομικός - «Πυροβόλησε και με χτύπησε με το όπλο..», υποστηρίζει ο ένας από τους συλληφθέντες.

Του ανταποκριτή μας στη Στερεά Ελλάδα στο www.lamiareport.gr

Όλα έγιναν νωρίς το βράδυ του Σαββάτου, λίγο μετά τις 8:00΄, μέσα στην πόλη της Αταλάντης, όταν ένας αστυνομικός σταμάτησε για έλεγχο κοντά στο Α.Τ. Αταλάντης, ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις νεαροί.

Όταν τους ζήτησε να κατέβουν και να τον ακολουθήσουν στο τμήμα για έλεγχο, ο οδηγός πάτησε γκάζι και έφυγε, ενώ ο ένας από αυτός κάτι πέταξε από το παράθυρο. Ο αστυνομικός πήρε το περιπολικό και τους καταδίωξε. Στο δρόμο προς Σκάλα κατάφερε να τους ακινητοποιήσει. Εκεί έγινε και η συμπλοκή.

Η αστυνομία δεν έχει κάνει ακόμη κάποια επίσημη ανακοίνωση, αλλά σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας οι δυο από τους νεαρούς επιτέθηκαν στον αστυνομικό τραυματίζοντάς τον. Τελικά ο αστυνομικός κατάφερε να συλλάβει τον έναν επί τόπου, ενώ οι άλλοι δυο μπήκαν στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν. Λίγες ώρες αργότερα αστυνομικοί της Α΄ ΟΠΚΕ Φθιώτιδας κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον οδηγό του αυτοκινήτου, ενώ ο τρίτος της παρέας αναζητείται.

Ο αστυνομικός, που είχε χτυπηθεί στο πρόσωπο, αρχικά πήγε στο Κ.Υ. Αταλάντης και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησε.

Στο νοσοκομείο της Λαμίας διακομίστηκε και ένας από τους συλληφθέντες νεαρούς, για να κάνει ράμματα στο κεφάλι, ο οποίος όμως δίνει εντελώς διαφορετική εκδοχή για το επεισόδιο.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι όταν βγήκε από το αυτοκίνητο ο αστυνομικός πυροβόλησε δυο φορές, μια στον αέρα και μια προς το μέρος του, ενώ όταν έπεσε κάτω ο αστυνομικός άρχισε να τον χτυπάει με το πίσω μέρος του όπλου στο κεφάλι. Ο νεαρός για να αμυνθεί χτύπησε με τον αγκώνα τον αστυνομικό στο πρόσωπο. Μάλιστα υποστηρίζει ότι υπάρχουν και μάρτυρες που άκουσαν τους πυροβολισμούς, κάτι που μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται από την αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.