Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΜΠΕΝ ΣΤΗΝ ΚΩ - ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού έδωσαν τελικά χθες το «πράσινο φως» στις αρχές ώστε να προχωρήσουν σήμερα στην κατεδάφιση Στην κατεδάφιση το...




Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού έδωσαν τελικά χθες το «πράσινο φως» στις αρχές ώστε να προχωρήσουν σήμερα στην κατεδάφιση

Στην κατεδάφιση του δωματίου, που χτίστηκε μετά την εξαφάνιση του μικρού Μπεν, προχώρησαν σήμερα το μεσημέρι οι βρετανικές αρχές, οι οποίες συνεχίζουν με γοργούς ρυθμούς την έρευνα στον οικόπεδο στην Κω.

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού έδωσαν τελικά χθες το «πράσινο φως» στις αρχές ώστε να προχωρήσουν σήμερα στην κατεδάφιση αν και όπως παραδέχτηκε ο επικεφαλής της έρευνας Τζον Κάζινς, ήταν μια δύσκολη απόφαση γι' αυτούς.

«Η οικογένεια είναι σαφώς αναστατωμένη με αυτό που κάνουμε. Είναι πολύ ευγενικοί συμφώνησαν να μας επιτρέψουν να (κατεδαφίσουμε την επέκταση) και είμαι εξαιρετικά ευγνώμων για αυτό. Είναι σαφές ότι είναι μια οδυνηρή στιγμή για αυτούς. Εδώ μεγάλωσαν πολλές γενιές, συμπεριλαμβανομένης της τρέχουσας γενιάς, γεννήθηκε και μεγάλωσε εδώ και πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευαισθησία» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την Mirror η μπουλντόζα χρειάστηκε μόλις 25 λεπτά για να γκρεμίσει το πρόσθετο αυτό δωμάτιο, προκαλώντας μάλιστα κάποιες ζημιές στην κύρια αγροικία, οι οποίες ωστόσο θα επιδιορθωθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.