Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΗΚΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ - ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΕ ΟΜΟΕΘΝΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

Το σοβαρό περιστατικό έγινε προχθές το απόγευμα στο Κέντρο Μεταναστών της Σάμου, ωστόσο δημοσιοποιήθηκε σήμερα και μάλιστα όχι από τις ...


Το σοβαρό περιστατικό έγινε προχθές το απόγευμα στο Κέντρο Μεταναστών της Σάμου, ωστόσο δημοσιοποιήθηκε σήμερα και μάλιστα όχι από τις αρχές, αλλά από τοπικό site.
Σύμφωνα με το i-samos, προχθές αργά το απόγευμα ένας μετανάστης από το Πακιστάν που ήταν μέσα στο Κέντρο, ξαφνικά και χωρίς κανείς να προλάβει να κάνει κάτι, περιέλουσε το σώμα του με έφλεκτο υγρό και αυτοπυρπολήθηκε!

Το αποτέλεσμα ήταν να πάθει σοβαρά εγκαύματα, στον λαιμό του, τα χέρια και ελαφρότερα στο υπόλοιπο σώμα του και να μεταφερθεί εκτάκτως με ασθενοφόρο, στο νοσοκομείο της Σάμου!

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο Πακιστανός ανέφερε πως έφτασε σε αυτή την ακραία ενέργεια, διότι τις τελευταίες ημέρες δεχόταν τηλεφωνικές απειλές από συμπατριώτη του που βρίσκεται στην Τουρκία και τον απειλούσε ότι θα τον σκοτώσει!

Έτσι όταν χθες το μεσημέρι το ίδιο άτομο του ανέφερε πως βρήκε τον τρόπο και πως θα έρθει στη Σάμο για να τον βρει, προχώρησε σε αυτή την ενέργεια! Ο Πακιστανός νοσηλεύεται διακριτικά φρουρούμενος στο Νοσοκομειο του νησιού με αρκετά σοβαρά εγκαύματα.

Πηγή: i-samos

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.