Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΟΙ ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ: ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗ... ΓΙΑΤΡΕΙΑ ΣΕ «ΜΑΓΙΣΣΑ» - ΛΑΜΟΓΙΟ!

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, δύο Ελληνίδες ηλικίας 62 και 37 ετών, κατηγορούμενες για απάτη, ενώ σ...


Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, δύο Ελληνίδες ηλικίας 62 και 37 ετών, κατηγορούμενες για απάτη, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για το ίδιο αδίκημα σε βάρος δύο ανδρών συνεργών τους, ηλικίας 39 και 37 ετών.
Το προηγούμενο διάστημα, οι δύο άνδρες στο πλαίσιο γνωριμίας με μια 62χρονη και εκμεταλλευόμενοι την ευάλωτη συναισθηματική της κατάσταση λόγω ασθένειας συγγενικού της προσώπου, προσφέρθηκαν να τη φέρουν σε επαφή με άτομα που δήθεν είχαν την ικανότητα πλήρους θεραπείας της ασθένειας.

Μετά από συμφωνημένη συνάντηση, προχθές το μεσημέρι οι δύο συλληφθείσες πήγαν στο σπίτι της 62χρονης, στην οποία βρισκόταν και η 45χρονη κόρη της, όπου με τη μέθοδο της μαγγανείας, τη χρήση βοτάνων – μαντζουνιών και το διάβασμα ευχών, κατάφεραν να αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ.

Παράλληλα, οι γυναίκες έπεισαν μητέρα και κόρη ότι έπρεπε να καταβάλουν επιπλέον το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ σε δεύτερη συνάντηση, που θα είχαν μαζί τους χθες το μεσημέρι.

Αστυνομικοί, μετά από συντονισμένες ενέργειες, συνέλαβαν την 62χρονη και την 37χρονη στο πλαίσιο της συνάντησης αυτής. Στην κατοχή των γυναικών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αντικείμενα που χρησιμοποίησαν προς τέλεση της απάτης, το χρηματικό ποσό των 545 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ ερευνάται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα. Το προανακριτικό έργο κάνει το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Πηγή: trikalazoom

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.