Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΞΕΚ@ΛΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ: ΧΑΒΙΑΡΙ ΤΡΩΓΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΝΤΡΩΣΕΙ!..

Το βίντεο είναι από την εκπομπή «Η Μηχανή του Χρόνου» του Χρίστου Βασιλόπουλου της ΕΤ-1 και αποτελεί την τελευταία μεγάλη τηλεοπτ...




Το βίντεο είναι από την εκπομπή «Η Μηχανή του Χρόνου» του Χρίστου Βασιλόπουλου της ΕΤ-1 και αποτελεί την τελευταία μεγάλη τηλεοπτική εμφάνιση του σήμερα αποθανόντος Στυλιανού Παττακού. Μεταξύ άλλων, ο Υπαρχηγός της 21ης Απριλίου αποκαλύπτει ότι:

1. Και του πουλιού το γάλα (μέχρι και αστακό) τρώγανε οι συλληφθέντες πολιτικάντηδες στο Ξενοδοχείο "Πικέρμι" όπου τους είχε μαντρώσει η 21η Απριλίου. Η διατροφή εκάστου στοίχιζε στο Ελληνικό Δημόσιο 1.000 δραχμές της εποχής εκείνης!..

2. Στο 2:28 του βίντεο, ο Παττακός αποκαλύπτει τί του είπε ο Ρίτσαρντ Νίξον το καλοκαίρι του 1967 (ένα χρόνο πρίν γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ), όταν τον επεσκέφθη στο γραφείο του στο Υπουργείο Εσωτερικών.

3. Στο 7:11 του βίντεο, ο Παττακός διαψεύδει κατηγορηματικώς ότι εβασανίζοντο από την Χούντα οι «αντιστασιακοί» και λέει χαρακτηριστικά: «Αυτοκτονώ αν μού αποδείξει ένας της Γυάρου ή της Λέρου ότι εκακοποιήθη»!..

4. Στο 4:45 ο Παττακός λέει στον Βασιλόπουλο: «Πήγε ο Στάλιν ο μπαμπάς σας καμμιά φορά στην Σιβηρία; Εγώ πήγαινα δυό φορές την εβδομάδα στην Γυάρο και αποφυλάκιζα πάντας τους υπερβάντας την ηλικία των 70 ετών, άρρωστοι, μητέρες με παιδιά κλπ»!..


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.