Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ Μ@ΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΙΑΣΩ»...!!! BINTEO ME THN ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ LΑΒΡΟΦ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ CNN...

Κανείς δεν περίμενε ότι η συνέντευξη του Σεργκέι Λαβρόφ στην Κριστιάν Αμανπούρ και το CNN θα γινόταν τόσο… πικάντικη. Λέγοντας αρκετά...

Lavrov_Amanpour


Κανείς δεν περίμενε ότι η συνέντευξη του Σεργκέι Λαβρόφ στην Κριστιάν Αμανπούρ και το CNN θα γινόταν τόσο… πικάντικη.

Λέγοντας αρκετά ενδιαφέροντα και για τις αμερικανικές εκλογές, ειδικά σε σχέση με τις κατηγορίες προς την εμπλοκή της Μόσχας, η κ. Αμανπούρ, θέλησε να κάνει μία αναλογία μεταξύ των επίμαχων σχολίων που έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ αλλά και τoυ συγκροτήματος Pussy Riot (Εξέγερση του Αιδοίου), που ως γνωστόν δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Έτσι, η Αμανπούρ ρώτησε τον Λαβρόφ: «Η Ρωσία είχε τη δική της Pussy Riot στιγμή. Τι πιστεύετε για την αντίστοιχη στιγμή του Τραμπ;».

Εκείνος αρχικά, φάνηκε να προσπαθεί να υπεκφύγει, λέγοντας για τα αγγλικά του πως δεν είναι η μητρική του γλώσσα κι ότι δεν ήξερε πως θα ακουστεί αυτό που είχε να πει. Τελικά ήταν πιο ευθύς από όσο περίμενε η γνωστή δημοσιογράφος λέγοντας: «Ακούστε, υπάρχουν τόσα πολλά M@ν…α στην προεκλογική σας περίοδο και στις δύο πλευρές που θα προτιμούσα να μην το σχολιάσω».

Στη συνέχεια έσκασαν και οι δύο στα γέλια!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.