Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕΟΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΔΗΣΕΙ ΤΟ ΙΚΑ...!! 9 ΣΥΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...!!

Με απίστευτα τεχνάσματα ένα κύκλωμα είχε καταφέρει να βγάλει χιλιάδες ευρώ σε βάρος του ΙΚΑ! Ανάμεσα στους συλληφθέντες και ένας υπάλληλ...

Είχαν μαδήσει το ΙΚΑ! 9 συλλήψεις! Ανάμεσά τους και υπάλληλος της Βουλής!

Με απίστευτα τεχνάσματα ένα κύκλωμα είχε καταφέρει να βγάλει χιλιάδες ευρώ σε βάρος του ΙΚΑ! Ανάμεσα στους συλληφθέντες και ένας υπάλληλος της Βουλής.

Όπως ανακοινώθηκε, από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, που εξέδιδε παράτυπα παροχές ασθενείας. Συνελήφθησαν 9 άτομα, από τους οποίους 4 υπάλληλοι του Ι.Κ.Α.- Ε.Τ.Α.Μ., υπάλληλος της Βουλής και 4 ιδιώτες. Στην υπόθεση εμπλέκονται ακόμα μία υπάλληλος και 2 συνταξιούχοι του Ι.Κ.Α.- Ε.Τ.Α.Μ.

Όπως προέκυψε τα μέλη του κυκλώματος είχαν βγάλει παράνομα τουλάχιστον 180.000 ευρώ.

Μετά από έρευνες, προέκυψε ότι η δράση τους ξεκινούσε από το 2012. Χρησιμοποιώντας τα προσωπικά τους στοιχεία, ως ασφαλισμένοι καθώς και τα προσωπικά στοιχεία άλλων ασφαλισμένων και ενός θανόντα, στα οποία είχαν πρόσβαση λόγω της ιδιότητάς τους, κατόρθωσαν να εκδώσουν παράτυπα, τουλάχιστον 219 παροχές ασθενείας, που αφορούσαν κυρίως αναλώσιμα υλικά.

Στη συνέχεια παρέμβαιναν στο Ηλεκτρονικό Σύστημα του Ι.Κ.Α.-Ε.Τ.Α.Μ., αντικαθιστώντας τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού του ασφαλισμένου με δικούς τους τραπεζικούς λογαριασμούς, στους οποίους πιστώνονταν τα χρήματα, ενώ μετά την πίστωση επενέβαιναν εκ νέου, επαναφέροντας τον αριθμό λογαριασμού του ασφαλισμένου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.