Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΝΥΦΗ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ 82ΧΡΟΝΗ ΠΕΘΕΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ 2ΧΡΟΝΟ ΕΓΓΟΝΑΚΙ ΤΗΣ! ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η άτυχη 82χρονη βρέθηκε μπροστά στις ρόδες του αυτοκινήτου με οδηγό την 30χρονη νύφη της αφού πρώτα έσωσε το 2 ετών εγγόνι της Τραγικ...



Η άτυχη 82χρονη βρέθηκε μπροστά στις ρόδες του αυτοκινήτου με οδηγό την 30χρονη νύφη της αφού πρώτα έσωσε το 2 ετών εγγόνι της

Τραγικό θάνατο βρήκε μια ηλικιωμένη γυναίκα το μεσημέρι της Πέμπτης στο χωριό Σκεπαστή Ευβοίας όταν προσπάθησε να σώσει το μόλις 2 ετών εγγόνι της από το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 30χρονη νύφη της.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η 30χρονη νύφη της άτυχης 82χρονης γυναίκας είχε κανονίσει να πάρει την πεθερά της το πρωί από το σπίτι με το αυτοκινητό της μάρκας AUDI για να επισκεφτούν τον γιατρό.

Όταν γύρισαν από την επίσκεψη στον γιατρό, η οδηγός έβγαλε έξω τα δύο της παιδιά, ένα κοριτσάκι 2 ετών και ένα αγοράκι 4 ετών και τα άφησε δίπλα στην πεθερά της πάνω στην πλατεία ενώ εκείνη ξανά μπήκε στο αυτοκίνητο προκειμένου να παρκάρει.

Ξαφνικά, το κοριτσάκι έφυγε από την προσοχή της γιαγιάς του και βρέθηκε μπροστά στις ρόδες του αυτοκινήτου. Χωρίς δεύτερη σκέψη η 82χρονη γιαγιά του όρμησε και απομάκρυνε το εγγονάκι της μπροστά από το αυτοκίνητο.

Μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr ο κουμπάρος της 30χρονης οδηγού είπε πως η άτυχη ηλικιωμένη αφού έδιωξε το εγγονάκι της, στη συνέχεια και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε χωρίς η νύφη της να καταλάβει ότι μπροστά στο αυτοκίνητό της βρισκόταν η 82χρονη.

«Τους είπε η γυναίκα που οδηγούσε, "πηγαίνετε στην άκρη να παρκάρω το αυτοκίνητο και να φύγουμε". Και ξεκινάει η κουμπάρα μου να μπει στο αυτοκίνητο. Η γριά όμως έτρεξε να πάρει το παιδάκι καθώς έφυγε προς το αυτοκίνητο. Εκεί όμως αφού έφυγε το παιδάκι, η ίδια έσκυψε, δεν ξέρουμε τον λόγο, αν ζαλίστηκε, αν γλίστρησε ή έψαχνε κάτι να βρει και έπεσε μπροστά στο αυτοκίνητο. Και χωρίς να την δει η κοπέλα την πήρε από πάνω και την πάτησε» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Βαγγέλης.

Δυστυχώς όλα αυτά έγιναν μπροστά στα μάτια και του μικρού αγοριού που παρακολουθούσε από την πλατεία το τραγικό συμβάν.

Όσο για την 30χρονη και αυτή και ο συζυγός της βρίσκονται σε κατάσταση σοκ καθώς ακόμας δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.