Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ - ΠΑΝΩ ΑΠΟ 80 ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ!

Στην άκρη του νήματος μίας σοβαρής υπόθεσης με θύματα πάνω από 80 πολίτες στο Ηράκλειο, έφτασε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας, η οποία για ...



Στην άκρη του νήματος μίας σοβαρής υπόθεσης με θύματα πάνω από 80 πολίτες στο Ηράκλειο, έφτασε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας, η οποία για περισσότερους από πέντε μήνες δούλευε την υπόθεση με προσοχή και διακριτικότητα.
Η υπόθεση που όλους αυτούς τους μήνες απασχολούσε τους αστυνομικούς έχει να κάνει με απάτες ασφαλιστικών γραφείων εις βάρος ανυποψίαστων πολιτών. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εδώ και πέντε μήνες δέχονταν καταγγελίες από πολίτες που είχαν εμπλακεί σε τροχαία ατυχήματα ότι τελικά η ασφάλεια του αυτοκινήτου που είχαν κάνει δεν ίσχυε, για λόγους που και οι ίδιοι δεν μπορούσαν να εξηγήσουν.

Κι αυτό διότι σε πολλές περιπτώσεις, οι ασφαλιστές, έπαιρναν το παλιό συμβόλαιο του πελάτη τους και πάνω σε αυτό προσάρμοζαν την καινούρια ισχύ του συμβολαίου (πλαστογραφία) ενώ άλλες φορές, δεν κοινοποιούσαν την ισχύ του συμβολαίου στο επικουρικό κεφάλαιο.

Οι αστυνομικοί, έχοντας συγκεντρώσει ένα αρκετά μεγάλο προανακριτικό υλικό, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες είναι όσο 4 κούτες Α4, προχωρούσαν παρακάτω σε μία προσπάθεια να φτάσουν εκεί που ήθελαν. Και το κατάφεραν.

'Σύμφωνα με το ekriti.gr τα αποτελέσματα των ερευνών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου έδειξαν ότι 88 πολίτες είχαν πέσει θύματα των συγκεκριμένων ασφαλιστικών γραφείων και μάλιστα από 2-3 φορές ο καθένας ενώ στην υπόθεση εξαπάτησης των πολιτών εμπλέκονται 14 διαφορετικά ασφαλιστικά γραφεία. Συγκεκριμένα, οι ασφάλειες που είχαν στα χέρια τους οι πολίτες, είτε ήταν πλαστές είτε αναγραφόταν μεγαλύτερο κόστος από αυτό το οποίο προβλεπόταν, κάτι που όπωςλένε οι αστυνομικοί, θεωρείται απάτη.

Για τις απάτες αυτές έχει συλληφθεί ένας άτομο που εργαζόταν ως ασφαλιστής. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του ekriti.gr στο "μικροσκόπιο" των ερευνών έχουν μπει και συνεργεία αυτοκινήτων στο Νομό Ηρακλείου τα οποία φέρονται να εμπλέκονται σε υποθέσεις απάτης.

Πηγή: ekriti

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.