Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ: ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 800 ΕΤΩΝ...

Το σπήλαιο που θα δείτε στις φωτογραφίες βρίσκεται στο Γουόρσεστεραϊρ, στο Ηνωμένο Βασίλειο και υπολογίζεται να έχει ηλικία 800 ετώ...



Το σπήλαιο που θα δείτε στις φωτογραφίες βρίσκεται στο Γουόρσεστεραϊρ, στο Ηνωμένο Βασίλειο και υπολογίζεται να έχει ηλικία 800 ετών. Η πρόσφατη ιστορία του όμως είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.

Το 1999, ο Άντζελο Μαστροπιέτρο έκανε βόλτα με το ποδήλατο του όταν τον έπιασε βροχή και βρήκε τυχαία αυτό το σπήλαιο, το οποίο και χρησιμοποίησε ως προσωρινό καταφύγιο. Διαπίστωσε ότι η σπηλιά που ανακάλυψε τυχαία χρησιμοποιούταν στο παρελθόν ως κατοικία, η οποία προφανώς και είχε εγκαταλειφθεί.

Ο Άντζελο είχε διαγνωστεί με σκλήρυνση κατά πλάκας και μετά από 10 περίπου χρόνια από τη στιγμή που πρωτοανακάλυψε τη σπηλιά, κι ενώ έψαχνε τρόπους να αλλάξει τη ζωή του, έμαθε ότι το σπήλαιο ήταν προς πώληση.

Θεώρησε ότι αυτή η εναλλακτική κατοικία και η επαφή του με τη φύση, θα βοηθούσαν την κατάσταση της υγείας του και τελικά αποφάσισε να το αγοράσει προς περίπου £100,000. Κι αφού είχε να κατοικηθεί από το 1940, ήθελε σίγουρα μια καλή ανακαίνιση...

Μετά από μήνες εργασιών και σκληρής προσωπικής εργασίας, το αποτέλεσμα θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Δείτε την εντυπωσιακή μεταμόρφωση της σπηλιάς στις φωτογραφίες που ακολουθούν:













loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.