Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φ Ρ Ι Κ Η...! ΙΝΔΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ 80ΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ!!! ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Το ζευγάρι έχει συλληφθεί. Σοκάρει το περιστατικό όπου ένας άνδρας από την Ινδία προσπάθησε να σκοτώσει την 80χρονη μητέρα του, μπροστά ...



Το ζευγάρι έχει συλληφθεί.
Σοκάρει το περιστατικό όπου ένας άνδρας από την Ινδία προσπάθησε να σκοτώσει την 80χρονη μητέρα του, μπροστά στην σύζυγο και την κόρη του.
Μάλιστα, η σύζυγός του τον ενθάρρυνε για να την αποτελειώσει ενώ και οι δυο τους ζητούσαν από την κόρη τους να την μαχαιρώσει.
Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι ο Surendra Vaidya και σε βίντεο από κάμερας ασφαλείας φαίνεται να έχει περάσει ένα κομμάτι πανί γύρω από το λαιμό της μητέρας του και προσπαθεί να τη στραγγαλίσει.
Όπως βλέπετε, η ηλικιωμένη προσπαθεί να κρατηθεί στη ζωή χτυπώντας χέρια και πόδια, ενώ η σύζυγος του σχολιάζει: «Αυτή η γυναίκα είναι πολύ πεισματάρα».
Τελικά την γυναίκα γλίτωσε ένα μέλος ΜΚΟ που ενημερώθηκε για το τι συνέβαινε και έφτασε έγκαιρα στο σπίτι της προκειμένου να σταματήσει το γιο της από το να ολοκληρώσει την αποτρόπαια πράξη του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο Vaidya κακοποιούσε επί σειρά ετών την μητέρα του.
Δείτε το βίντεο! Προσοχή σκληρές εικόνες


Read more: http://www.newsbomb.gr/bomb-tv/diethnh/story/732765/friki-prospathei-na-straggalisei-tin-idia-toy-tin-mitera-eno-i-syzygos-toy-ton-entharrynei-vid#ixzz4LsM7l1XR

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.