Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΝ. ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΩ - ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ 750 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΙΚΙΑ...

Ο επικεφαλής τους Τζον Κάζινς ανακοίνωσε την επέκταση της παραμονής τους στην Κω προκειμένου, όπως είπε, «να είμαι σίγουρος πως κάναμε ό,τι...


Ο επικεφαλής τους Τζον Κάζινς ανακοίνωσε την επέκταση της παραμονής τους στην Κω προκειμένου, όπως είπε, «να είμαι σίγουρος πως κάναμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας»

Την απόφαση του κλιμακίου της αστυνομίας του Νότιου Γιορκσάιρ που βρίσκεται εδώ και μέρες στην Κω αναζητώντας νέα στοιχεία για την τύχη του Μπεν Νίνταμ, του μικρού αγοριού που χάθηκε το 1991, να επεκτείνει την παραμονή του στο νησί ανακοίνωσε το μεσημέρι του Σαββάτου ο επικεφαλής του Τζον Κάζινς.

Όπως λένε οι Βρετανοί αστυνομικοί «θα σηκώσουμε όλη τη Γη» σε ένα δεύτερο σημείο ερευνών που βρίσκετια σε απόσταση περίπου 750 μέτρων από το αγροτόσπιτο στο οποίο εθεάθη για τελευταία φορά το μικρό αγόρι πριν από 25 χρόνια και στο οποίο επικεντρώθηκαν μέχρι στιγμής οι έρευνες.

Ο χάρτης με τα δύο σημεία ερευνών στην Κω


Σύμφωνα με τον Κάζινς στο δεύτερο αυτό σημείο βρίσκονται μπάζα 30 ετών και η αστυνομία «θα μετακινήσει όλα τα στρώματα όπως ακριβώς έκανε και στο πρώτο σημείο των ερευνών».

«Αποφάσισα να επεκτείνουμε την παραμονή μας στην Κω. Το κάνουμε ώστε να είμαι σίγουρος πως κάναμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας. Η ομάδα με στηρίζει 100% σε αυτή την απόφαση. Και κάθενας από αυτούς, περιλαμβανομένων και των εθελοντών, είναι σίγουροι για την απόφαση τους να μείνουν εδώ. Πρέπει να το κάνουμε» είπε ο Κάζινς ανακοινώνοντας την απόφασή του.

Η εκτίμησή του είναι ότι η ομάδα θα παραμείνει στο δεύτερο αυτό σημείο ερευνών για «2-3 ημέρες».

Στην ομάδα εκτός από τους 19 αστυνομικούς από το Νότιο Γιορκσάιρ, μετέχουν ειδικοί της σήμανσης και ένας αρχαιολόγος βασιζόμενοι στις τελευταίες μαρτυρίες που επανέφεραν το σενάριο ο μικρός Μπεν να παρασύρθηκε από τον εκσκαφέα με χειριστή τον Κωνσταντίνο «Ντίνο» Μπαρά, ο οποίος δεν βρίσκεται πια εν ζωή.


protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.