Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ; 59ΧΡΟΝΟΣ «ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕ» ΤΟ ΣΠΙΤΙ 82ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

Με έναν 82χρονο με τον οποίο είχε προσωπικές διαφορές τα έβαλε ένας 59χρονος «νταής» Με έναν 82χρονο με τον οποίο είχε προσωπικές δια...



Με έναν 82χρονο με τον οποίο είχε προσωπικές διαφορές τα έβαλε ένας 59χρονος «νταής»

Με έναν 82χρονο με τον οποίο είχε προσωπικές διαφορές τα έβαλε ένας 59χρονος «νταής» ο οποίος άρχισε να... «βομβαρδίζει» με πέτρες τα τζάμια του σπιτιού του στο Αγρίνιο και, όταν εκείνος βγήκε έξω τρομοκρατημένος, άρχισε να τον εξυβρίζει και να απειλεί την σωματική του ακεραιότητα!

Ο ηλικιωμένος κατέφυγε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και υπέβαλε μήνυση κατά του 59χρονου δράστη, ο οποίος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα πρόκλησης σωματικών βλαβών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, εξύβριση και απειλή, με την οποία θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Στον ίδιο εισαγγελέα θα οδηγηθούν σήμερα ένας 48χρονος και ένας 41χρονος, που και οι δυο είχαν καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση σωματικών βλαβών από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αγρινίου αλλά κυκλοφορούσαν ελεύθεροι. Και τους δυο συνέλαβαν μέσα σε λίγες ώρες αστυνομικοί της Ασφαλείας που διαπίστωσαν ότι οι καταδικαστικές αποφάσεις εκκρεμούσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.