Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΙΧΝΔΙΑΡΗΣ 50ΧΡΟΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ 4 ΜΕΡΕΣ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΣΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΑ... ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΕ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ!

Τα ερωτικά παιχνίδια με ένα μπουκάλι είχαν επώδυνα αποτελέσματα για έναν 50χρονο καθώς οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν τα γεν...




Τα ερωτικά παιχνίδια με ένα μπουκάλι είχαν επώδυνα αποτελέσματα για έναν 50χρονο καθώς οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν τα γεννητικά του όργανα.
Ο 50χρονος πήγε σε νοσοκομείο στην Ονδούρα αφού είχαν περάσει 4 μέρες από τότε που κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα στο μπουκάλι. Το πέος του είχε γίνει μαύρο και σάπιζε σύμφωνα με το ιατρικό προσωπικό που δεν μπορούσε να κάνει πλέον κάτι άλλο από το να τον ακρωτηριάσουν.

Η εγχείρηση έγινε από τον ουρολόγο Dr Dennis Chirinos που περιέγραψε την υπόθεση παράξενη, σημειώνοντας ωστόσο ότι είχε δει παρόμοια περιστατικά και στο παρελθόν. Ο γιατρός επισήμανε πως δεν θα μπορέσει να ξανακάνει σεξ μετά την επέμβαση, ενώ θα μπορεί να ουρεί κανονικά μετά τη μετακίνηση της ουρύθρας του.

Αρχικά ο 50χρονος είχε αποφύγει να ζητήσει ιατρική βοήθεια και πήγε τελικά στο νοσοκομείο όταν του πέος έγινε μαύρο, καθώς είχε υποστεί νέκρωση. "Δεν ζήτησε άμεσα ιατρική βοήθεια και αυτό προκάλεσε τον θάνατο του πέους του. Δεν υπήρχε άλλη επιλογή παρά μόνο να ακρωτηριάσουμε το πέος του. Η νέκρωση ήταν πολύ σοβαρή", τόνισε ο Dr Dennis Chirinos.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.