Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ.... ΑΚΡΟΜ@Λ@ΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...!!! ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΕ 5, 8 ΚΑΙ 11 ΕΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΑ...

ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ... ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΕ Η "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΤ...

Επίθεση με μαχαίρι σε προσφυγόπουλα 5, 8 και 11 ετών στη Γερμανία

ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ... ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΕ Η "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟ: 

Μια ομάδα νεαρών στην ανατολική Γερμανία απείλησε με μαχαίρι τρία προσφυγόπουλα από τη Συρία και τα χτύπησε, προτού αρχίσει να φωνάζει ακροδεξιά συνθήματα, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Τα προσφυγόπουλα, τρία αγόρια ηλικίας 5, 8 και 11 ετών, αποβιβάζονταν από ένα λεωφορείο στην πόλη Ζέμπνιτς, περίπου 40 χιλιόμετρα ανατολικά της Δρέσδης, όταν δέχτηκαν την επίθεση των νεαρών.

Μια εκπρόσωπος της αστυνομίας δεν ήταν σε θέση να διευκρινίσει τα στοιχεία των δραστών, σχολιάζοντας μόνο ότι η ταυτότητά του παραμένει ακόμη άγνωστη.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στην περιοχή είδαν πολλούς νεαρούς, ηλικίας από 15 μέχρι 20 ετών, κοντά στο σημείο της επίθεσης αλλά δεν είναι σαφές αν κάποιοι από αυτούς μετείχαν στο επεισόδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.