Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΑΓΙΚΟ... 4ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΒΟΜΒΑ ΚΑΘΩΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ... ΠΑΙΧΝΙΔΙ! - ΒΙΝΤΕΟ-

Πάνω από 100 παιδιά έχουν χάσει τη ζωή τους από βομβαρδισμούς την τελευταία εβδομάδα στο Χαλέπι Μία ακόμη τραγωδία με πρωταγωνιστή ...




Πάνω από 100 παιδιά έχουν χάσει τη ζωή τους από βομβαρδισμούς την τελευταία εβδομάδα στο Χαλέπι

Μία ακόμη τραγωδία με πρωταγωνιστή ένα μικρό παιδί καταγράφηκε στη «ματωμένη πόλη» Χαλέπι στη Συρία. Κοριτσάκι τεσσάρων ετών έχασε τη ζωή του από βόμβα η οποία δεν είχε πυροδοτηθεί, καθώς πίστεψε ότι πρόκειται για παιχνίδι.

Το κοριτσάκι έσπευσε να πάρει στα χέρια του τον εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος εκείνη τη στιγμή εξερράγη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σε όλο του το κορμάκι και να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Το συμβάν καταγράφηκε πριν από μία εβδομάδα. Ωστόσο την Τρίτη (4/10), το 4χρονο κοριτσάκι εξέπνευσε.

Οι γιατροί, με τα ανύπαρκτα μέσα που διαθέτουν, προσπάθησαν να το σώσουν, αλλά αποδείχθηκε αδύνατο. Το ίδιο το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν βρέθηκε στο επίκεντρο βομβαρδισμών, γεγονός που δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο την κατάσταση, τόσο για το 4χρονο αγγελούδι, το οποίο πρόσθεσε το όνομά του στη μακριά λίστα των θυμάτων του εμφύλιου στη Συρία, όσο και για τους υπόλοιπους ασθενείς.

Σύμφωνα με το συριακό παρατηρητήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την τελευταία εβδομάδα έχουν χάσει τη ζωή τους στο Χαλέπι από βομβαρδισμούς περισσότερα από 100 παιδιά. Οι μάχες για την επικράτηση στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας μεταξύ των κυβερνητικών δυνάμεων και των ανταρτών της αντιπολίτευσης, στους οποίους, σύμφωνα με ρωσικές πηγές, έχουν εισρεύσει τζιχαντιστές, έχουν ενταθεί το τελευταίο διάστημα, ιδιαίτερα δε μετά την κατάρρευση των ειρηνευτικών συνομιλιών μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.