Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΝΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΟΑΧ...!!! 40ΧΡΟΝΟΣ ΚΙΤΡΙΝΙΑΡΗΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ 12ΧΡΟΝΗ ΕΓΚΥΟ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ! ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Σοκ στην Κίνα όταν 40χρονος άνδρας επισκέφθηκε νοσοκομείο με την σύζυγό του, 12 ετών, η οποία βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Ο άν...



Σοκ στην Κίνα όταν 40χρονος άνδρας επισκέφθηκε νοσοκομείο με την σύζυγό του, 12 ετών, η οποία βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Ο άνδρας υποστήριξε ότι το κορίτσι ήταν η σύζυγός του και ήταν 20 ετών. Οι γιατροί του νοσοκομείου τόνιζαν ωστόσο ότι «είναι προφανές ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα παιδί».



Αμέσως οι γιατροί ειδοποίησαν την αστυνομία η οποί και έσπευσε στο νοσοκομείο και συνέλαβε τον άνδρα και την μητέρα του που ήταν μαζί του. «Σας την έφερα εδώ για να την εξετάσετε, απλά κάντε τη δουλειά σας. Σταματήστε να κάνετε τόσες ερωτήσεις», φώναζε ο άνδρας στους γιατρούς.

Η αστυνομία δεν βρήκε κάποιο στοιχείο ή ταυτότητα που να λέει την ακριβή ηλικία του παιδιού, ενώ η 12χρονη μιλούσε μανδαρινικά (κινέζικη διάλεκτος) και δεν μπορούσε να συνεννοηθεί μαζί τους και να τους πει την ηλικία του.



Πάντως, πιστεύεται ότι η καταγωγή του κοριτσιού είναι από τη νοτιοανατολική Ασία και ήρθε στην Κίνα από το Βιετνάμ σαν νύφη.


iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.