Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΡΕΚΟΡ... ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΝΟΙΞΑΝ 4 ΣΠΙΤΙΑ Σ' ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ

Οι δράστες έκλεψαν κοσμήματα, δύο ηλεκτρικές συσκευές, μία τηλεόραση και έναν... καναπέ Με νοικιασμένο αυτοκίνητο διέφευγαν από τα σπ...



Οι δράστες έκλεψαν κοσμήματα, δύο ηλεκτρικές συσκευές, μία τηλεόραση και έναν... καναπέ

Με νοικιασμένο αυτοκίνητο διέφευγαν από τα σπίτια στα οποία εισέβαλαν στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής  δυο αδέλφια από την Αλβανία μαζί με έναν ακόμη συνεργό τους. Όταν τους εγκλώβισαν αστυνομικοί, το παράτησαν και έκρυψαν τα κλοπιμαία σε μικρή απόσταση.

Μέσα στο ίδιο βράδυ, οι τρεις διαρρήκτες «χτύπησαν» τέσσερα σπίτια στην ίδια περιοχή και κατάφεραν να τρυπώσουν σε τρία από αυτά, από τα οποία έκλεψαν κοσμήματα, δύο ηλεκτρικές συσκευές, μία τηλεόραση και έναν... καναπέ! Τα φόρτωσαν στο μισθωμένο  αυτοκίνητο και ξεκίνησαν να φύγουν, αλλά τους εντόπισαν αστυνομικοί του τοπικού τμήματος και τους καταδίωξαν.

Όμως, κατάφεραν να τους ξεφύγουν και το όχημα βρέθηκε εγκαταλελειμμένο λίγο αργότερα σε κοντινή περιοχή. Πολύ κοντά του, οι δράστες είχαν κρύψει τα κλεμμένα κοσμήματα που βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι οι δυο από τους δράστες ήταν οι Αλβανοί αδελφοί ηλικίας 23 και 22 χρόνων και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία, ενώ συνεχίζεται η προανάκριση για την ταυτοποίηση του συνεργού τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.