Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΕΣΘΟΝΙΑ... Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 3 ΣΤΑ 3 ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ...

Με μοναδικό στόχο το «3 στα 3» αντιμετωπίζει η εθνική μας ομάδα απόψε το βράδυ την Εσθονία στο Ταλίν στις 21.45 για τα προκριματικά ου Μο...

Για το 3 στα 3 η Εθνική χωρίς Φορτούνη και Τζαβέλλα

Με μοναδικό στόχο το «3 στα 3» αντιμετωπίζει η εθνική μας ομάδα απόψε το βράδυ την Εσθονία στο Ταλίν στις 21.45 για τα προκριματικά ου Μουντιάλ της Ρωσίας.

Μετά τα νικηφόρα αποτελέσματα κόντρα σε Γιβραλτάρ και Κύπρο, η εθνική θέλει να τριπλασιάσει τις νίκες της, παρά τις σημαντικές απουσίες των Φορτούνη και Τζαβέλλα, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Σκίμπε να επισημαίνει στους παίκτες του ότι «Θέλω περισσότερο τρέξιμο, με την Κύπρο δεν τρέχαμε τόσο πολύ και αφήναμε κενά στις γραμμές μας. Αυτό είναι πρόβλημα, γιατί πέρα από την έλλειψη καλής συνεργασίας μπροστά, υπάρχει ζήτημα με τους χώρους που μπορεί να βρίσκει ο αντίπαλος όταν επιτίθεται».

«Στην πίεσή μας όταν οι άλλοι είχαν την μπάλα, πήγαμε καλά, όμως οφείλουμε να καλύπτουμε σωστά τους χώρους και να είναι κοντά οι γραμμές μας. Αν γίνει αυτό, όλα θα πάνε καλά. Να έχετε στο μυαλό μας τι ζητάμε από το ματς αυτό. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι με τους Εσθονούς», πρόσθεσε ο Γερμανός τεχνικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.