Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΘΑΝΟ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ: 26ΧΡΟΝΗ ΡΟΥΜΑΝΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΚΛΕΜΕΝΟ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΤΖΙΠ!..

Η νεαρή γυναίκα οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης η οποία άσκησε σε βάρος της δίωξη για νομιμοποίηση εσόδων από...


Η νεαρή γυναίκα οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης η οποία άσκησε σε βάρος της δίωξη για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

Η εικόνα της όμορφης νεαρής αλλοδαπής που έφτασε στα σύνορα οδηγώντας ένα πολυτελές Ι.Χ. αυτοκίνητο με ιταλικές πινακίδες ήταν εντυπωσιακή, όχι τόσο όμως ώστε να κάνει τους αστυνομικούς του συνοριακού σημείου διέλευσης στους Κήπους του Έβρου να… ξεχάσουν το καθήκον τους!

Τα στοιχεία του αυτοκινήτου ελέγχθηκαν εξονυχιστικά και δεν άργησε να εξακριβωθεί ότι είναι καταχωρημένο από τις αρχές της Ιταλίας ως όχημα κλεμμένο, απολεσθέν, υπεξαιρεθέν. Έτσι, κατασχέθηκε για να σταλεί στη χώρα προέλευσής του, ενώ η 26χρονη Ρουμάνα που σκόπευε να περάσει στην Τουρκία συνελήφθη.

Η νεαρή γυναίκα οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης η οποία άσκησε σε βάρος της δίωξη για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και διακεκριμένη περίπτωση κλοπής και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Κήπων ώσπου να απολογηθεί στην ανακρίτρια.


protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.