Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΥΤ@Ν@ΡΕΣ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ... ΑΥΤΗ Η ΜΑΣΤΙΓΑ! 25ΧΡΟΝΗ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ... ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΕ 16ΧΡΟΝΟ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙ!

2015, ενώ ήταν παντρεμένη με τον σύζυγό της Σε επιδημία εξελίσσεται το φαινόμενο των σεξουαλικών σχέσεων μεταξύ καθηγητών και μαθητών σ...

2015, ενώ ήταν παντρεμένη με τον σύζυγό της

Σε επιδημία εξελίσσεται το φαινόμενο των σεξουαλικών σχέσεων μεταξύ καθηγητών και μαθητών στις ΗΠΑ. Στην προκειμένη περίπτωση, πρωταγωνιστές είναι μία 25χρονη καλλονή καθηγήτρια με καταγάλανα μάτια και ένας 16χρονος μαθητής. Το «παράνομο» ζευγάρι αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία που επιδόθηκε στο σχολικό συγκρότημα που εργάζεται.

Η Ολίβια Σοντχάιμ είχε συνάψει σχέση με τον μαθητή της το 2015, όταν εκείνος ήταν 16 ετών και ενώ ήταν παντρεμένη με τον σύζυγό της. Η 25χρονη δασκάλα, που βρισκόταν στο δεύτερο έτος της διδασκαλίας της στο Lynnwood High School, αντιμετωπίζει κατηγορίες σε πρώτο βαθμό για σεξουαλική σχέση με ανήλικο.



Ο εκπρόσωπος του σχολείου δήλωσε ότι η Ολίβια Σοντχάιμ πέρασε όλα τα τεστ πριν προσληφθεί στο πόστο της δασκάλας μουσικής. Ακόμη και σήμερα, η 25χρονη περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα του σχολείου ως μέλος του δυναμικού του, γράφοντας μάλιστα το μήνυμα: «Είμαι ενθουσιασμένη που θα γνωρίσω κάθε έναν από εσάς».




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.