Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ: 213 ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΣΕ ΛΕΣΒΟ ΚΑΙ ΣΑΜΟ ΜΕΣΑ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ

Συνολικά στα νησιά βρίσκονται 14.692 πρόσφυγες και μετανάστες ενώ η χωρητικότητα των κέντρων υποδοχής και φολοξενίας είναι για 7.903 ανθρ...



Συνολικά στα νησιά βρίσκονται 14.692 πρόσφυγες και μετανάστες ενώ η χωρητικότητα των κέντρων υποδοχής και φολοξενίας είναι για 7.903 ανθρώπους

Συνεχίζονται οι τριψήφιοι αριθμοί στις αφίξεις των προσφύγων και μεταναστών στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με την κατάσταση σε Λέσβο, Χίο, Σάμο και Κω να είναι ασφυκτική.

Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό του συντονιστικού της κυβέρνησης το τελευταίο 24ωρο σε Μυτιλήνη και Σάμο έφτασαν συνολικά 213 πρόσφυγες και μετανάστες.

Συγκεκριμένα στη Λέσβο έφτασαν 51 άνθρωποι ενώ 158 έφτασαν στη Σάμο. Συνολικά στα νησιά βρίσκονται 14.692 πρόσφυγες και μετανάστες ενώ η χωρητικότητα των κέντρων υποδοχής και φολοξενίας είναι για 7.903 ανθρώπους.
Σύσκεψη υπό τον Φλαμπουράρη για το προσφυγικό στη Λέσβο


Σύσκεψη για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που έχουν προκύψει λόγω του προσφυγικού ζητήματος στη Λέσβο, θα πραγματοποιηθεί στη μία το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον υπουργό Επικρατείας, υπεύθυνο για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Αλέκο Φλαμπουράρη, παρουσία τοπικών φορέων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σύσκεψη θα συμμετέχουν ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, καθώς και ο υφυπουργός Οικονομίας υπεύθυνος για το ΕΣΠΑ Αλέξης Χαρίτσης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Δημήτρης Βίτσας θα εκπροσωπηθεί από ανώτατο αξιωματικό του Στρατού. Στη σύσκεψη επίσης θα πάρουν μέρος ο δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός και η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.