Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑΤΟΙΚΟΥ ΑΞΩΜΑΤΟΥΧΟΥ ΣΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ... «ΤΟ ΝΑΤΟ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 20 ΜΕΡΕΣ»... ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ...

Φωτιές ανάβει με δηλώσεις του ένας αναλυτής του Πενταγώνου ο οποίος αναλύει με κάθε λετπομέρεια πως θα γίνει ένας πόλεμος ΝΑΤΟ – Ρωσίας....

war

Φωτιές ανάβει με δηλώσεις του ένας αναλυτής του Πενταγώνου ο οποίος αναλύει με κάθε λετπομέρεια πως θα γίνει ένας πόλεμος ΝΑΤΟ – Ρωσίας.

«Το ΝΑΤΟ θα συντρίψει τη Ρωσία σε διάστημα μέχρι 20 μέρες» υποστηρίζει ο Ντέιβιντ Τζούμπεργκ σε συνέντευξή του στην του στο ουκρανικό περιοδικό Κραίνα. «Θα είναι ένας πόλεμος με συμβατικά όπλα και λέιζερ».Κατά τη γνώμη του η σύρραξη θα γίνει από μακριά και μετά τη νίκη της συμμαχίας η συμμαχία θα αναλάβει τη ηγεσία της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Η αντιπαράθεση μεταξύ του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας θα διαρκέσει όχι περισσότερο από 10-20 ημέρες. O στρατιωτικός προϋπολογισμός της Συμμαχίας είναι δέκα φορές μεγαλύτερος από τις αμυντικές δαπάνες της Ρωσίας. Θα είναι ένας πόλεμος όπλου εναντίον λέιζερ. Αν η Μόσχα θα χρησιμοποιήσει πυρηνικούς πυραύλους, ορισμένοι από αυτούς θα φτάσουν μέχρι τη μέση, και οι υπόλοιποι θα καταστραφούν από το παγκόσμιο σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας. Το μόνο πράγμα που πραγματικά είναι επικίνδυνο είναι οι πυρηνικοί πυραύλοι από υποβρύχια στα ανοικτά των ακτών της Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών. Αλλά στην περίπτωση αυτή υποθέτουμε ότι θα είμαστε σε θέση να υποκλέψουμε και να αναχαιτίσουμε όλες τις επιθέσεις ».

«Η ανταπόκριση του ΝΑΤΟ θα είναι ως εξής. Πρώτα τα αόρατα στα ραντάρ βομβαρδιστικά Stealth θα καταστρέψουν όλες τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις και τα εργοστάσια της Ρωσίας. Στη συνέχεια, τα ηλεκτρομαγνητικά drones με παλμό θα κλείσουν όλα τα ηλεκτρονικά στις μεγαλύτερες πόλεις της Ρωσίας. Εκείνη την εποχή, όλοι από την στρατιωτική-πολιτική ηγεσία της Ρωσικής Ομοσπονδίας θα είναι ήδη έξω από τη χώρα. Μετά από όλα αυτά ο πολεμικός αγώνας για τη Ρωσία καθίσταται αδύνατος. Πριν από την πλήρη παράδοση της Ρωσικής Ομοσπονδίας σχετικά με τη σύγκρουση 10-20 ημερών, κανείς δεν θα δει ούτε έναν στρατιώτη του ΝΑΤΟ. Μετά από αυτό η συμμαχία θα αναλάβει την ηγεσία της χώρας μέχρι την εκλογή της δημοκρατικής κυβέρνησης της Ρωσίας» κατέληξε ο Αμερικανός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Facebook ο Τζούμπεργκ αυτοαποκαλείται «αξιωματικός των ενόπλων δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών, απόγονος των Ρώσων» που «γράφει την ιστορία, την αλήθεια και τα γεγονότα, όλα να κρύψει από τους Ρώσους, Ρογκόσκι».

Το ΝΑΤΟ θα συντρίψει τη Ρωσία όχι σε περισσότερο από 20 ημέρες, δήλωσε ένας ανώτερος αναλυτής στο Τμήμα ΗΠΑ της άμυνας David Juberg σε συνέντευξή του στην ουκρανικό περιοδικό «Κράινα». Κατά τη γνώμη του, η σύγκρουση θα λάβει χώρα εξ αποστάσεως, μέσω αεροσκαφών και UAVs, και μετά τη νίκη της Συμμαχίας «θα αναλάβειουμε την ηγεσία» της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Θα υπενθυμίσω, είχε πει νωρίτερα ο επικεφαλής του προσωπικού του στρατού Mike Millie ότι ο πόλεμος των ΗΠΑ κατά της Ρωσίας και της Κίνας είναι αναπόφευκτος, και ότι η σύγκρουση «θα συμβεί πολύ γρήγορα και θα οδηγήσει σε τεράστιες απώλειες».

2 σχόλια

  1. Για την Ελλάδα μας, μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δυστυχώς... Και ο «αετός» και η «αρκούδα» μας έχουν γραμμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, μόνοι μας πρέπει να τα καταφέρουμε. Και θα τα καταφέρουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε γιανκη χεστη τολματε;;;;;;;;;;;;;;;;;;γιατι μεχρι τωρα αν δεν φοβοσαστε θα την ειχατε βομβαρδισει θρασυδυλα σκουπιδια αγγλοσαξονες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.