Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΡΧΟΝΤΑΙ «ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΑ» ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ – ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ «ΦΩΤΙΑ» ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΕΩΣ ΤΟ 2010

Αγωνία έχει κυριεύσει τους ιδιοκτήτες αυτοκίνητων, καθώς το τοπίο σχετικά με τα τέλη κυκλοφορίας του 2017 παραμένει θολό. Στις 15...

Έρχονται νέα «φουσκωμένα» τέλη κυκλοφορίας – Ποιοι οι χαμένοι και ποιοι οι κερδισμένοι






Αγωνία έχει κυριεύσει τους ιδιοκτήτες αυτοκίνητων, καθώς το τοπίο σχετικά με τα τέλη κυκλοφορίας του 2017 παραμένει θολό.

Στις 15 Νοεμβρίου αναμένεται να ανακοινωθούν επισήμως τα τέλη κυκλοφορίας 2017. Ωστόσο, με βάση τις γενικές κατευθύνσεις που έχουν δοθεί ήδη από το υπουργείο, υπάρχουν νέες κατηγορίες τελών για τουλάχιστον 1,5 εκατομμύριο ιδιοκτήτες αυτοκινήτων.




Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία βαθιά το χέρι στην τσέπη φαίνεται πως θα βάλουν όσοι αγόρασαν ακριβό αυτοκίνητο την τελευταία πενταετία.

Αντίθετα για τα αυτοκίνητα πριν από το 2005 έρχονται μειώσεις της τάξεως του 5% - 10%, ενώ μειωμένα τέλη κυκλοφορίας θα πληρώσουν όσοι ιδιοκτήτες έχουν αυτοκίνητο πριν από το 2000. Μάλιστα, σε αυτή την περίπτωση, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι μειώσεις θα φτάσουν ακόμα και το 40%, γεγονός που σημαίνει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις οι κάτοχοι παλαιών αυτοκινήτων της δεκαετίας του '90 θα δουν μείωση πάνω από 500 ευρώ στα τέλη κυκλοφορίας.

Αύξηση στα τέλη κυκλοφορίας θα δουν όσοι ιδιοκτήτες έχουν αυτοκίνητο από το 2007 έως το 2010, καθώς τα τέλη θα υπολογιστούν με βάση τους ρύπους.

Φέτος, για πρώτη φορά θα βρεθούν να πληρώνουν τέλη όσοι αγόρασαν αυτοκίνητο με ρύπους από 80 ως 90 γραμμάρια, ενώ «καπέλο» αναμένεται να μπει στα πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα, αλλά και αυτό αναμένεται να είναι της τάξης των 10 ευρώ.


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.