Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΗΣΤΕΣ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙ 2ΜΕΤΡΟΥ ΣΕΞΟΜΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΙΑΖΕ ΓΙΑ 5 ΜΕΡΕΣ... ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ!

Λάθος σπίτι επέλεξαν κλέψουν δύο άτυχοι ληστές με πλούσιο βιογραφικό σε ληστείες, σε ένα περιστατικό που θυμίζει ταινία τρόμου. Ο 54χρονο...



Λάθος σπίτι επέλεξαν κλέψουν δύο άτυχοι ληστές με πλούσιο βιογραφικό σε ληστείες, σε ένα περιστατικό που θυμίζει ταινία τρόμου. Ο 54χρονος Garfield Morgan και ο 36χρονος φίλος του Kim Gorton, δεν θα μπορούσαν να φανταστούν όσα θα πάθαιναν όταν εισέβαλαν σε ένα ήσυχο σπίτι στην Φλόριντα.

Εκεί έμενε ο ύψους 2 μέτρων και βάρους 150 κιλών gay σεξομανής Harry Harrington ο οποίος εκτός των άλλων είχε φυλακιστεί αρκετές φορές για σεξουαλικές επιθέσεις.

Οι άτυχοι άνδρες μπήκαν στην «φωλιά του λύκου», με τον Harrington να τους δένει και να τους κακοποιεί σεξουαλικά επί πέντε συνεχόμενες ημέρες. Τελικά το μαρτύριο τους έλαβε τέλος όταν άκουσαν τα ουρλιαχτλα τους οι γείτονες.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας οι δύο άνδρες όταν απελευθερώθηκαν ήταν σε άθλια κατάσταση ενώ ο Harrington με την εικόνα του αποδεικνύει το πόσο λάθος έκαναν.

Σαν να μην έφταναν αυτά, οι δύο επίδοξοι ληστές βρίσκονται αντιμέτωποι με την κατηγορία της παραβίασης κατοικίας και την απόπειρα ληστείας.




Η παραπάνω είδηση δεν είναι αληθινή. Το θέμα ξεκίνησε από την εφημερίδα Sunday Sport, που συνηθίζει να κατασκευάζει ιστορίες.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ...





Ο σεξομανής, Harry Harrington, δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο. Η φωτογραφία στην δερμάτινη πολυθρόνα κυκλοφορεί τουλάχιστον από το 2009. Είναι πειραγμένη για να φαίνεται πιο μυώδης και πιο τριχωτός, ο άνδρας με το πούρο.

http://ellinikahoaxes.gr/2016/10/16/ληστές-εισέβαλαν-σε-σπίτι-σεξομανούς/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.