Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΕΟΣ...!!! ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΟ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ 180 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...

Μια νέα ελληνική εταιρεία η «Ceremetal» με έδρα την Αθήνα, θα επενδύσει περίπου 12 εκατομμύρια ευρώ στη βιομηχανική περιοχή Τζαμπένι...


Αποτέλεσμα εικόνας για κανω εμετο

Μια νέα ελληνική εταιρεία η «Ceremetal» με έδρα την Αθήνα, θα επενδύσει περίπου 12 εκατομμύρια ευρώ στη βιομηχανική περιοχή Τζαμπένι του Μοναστηριού (Μπίτολα των Σκοπίων). Η έκταση των 45 χιλιάδων τ.μ. έχει ήδη αγορασθεί και το σχέδιο για τη δημιουργία της νέας εταιρείας θα έχει την ονομασία «Ceremetal Bitola».

Ο πρώην πρωθυπουργός Νίκολα Γκρούεφσκι ανακοινώνει την επένδυση

«Η εταιρεία θα παράγει πολύ συγκεκριμένα και πολύ εξειδικευμένα μεταλλικά μέρη/εξαρτήματα για μηχανές. Θα υπάρχει ειδική τεχνική προστασίας για τις υψηλές θερμοκρασίες. Στην αρχική φάση θα απασχολήσει περίπου 180 άτομα, από τα οποία τα 150 θα είναι στην παραγωγή και τα τριάντα στη διοίκηση,Logistics και διαχείριση», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Επενδύσεων , Τζέρι Ναούμοφ.

Η ελληνική εταιρεία προβλέπει ότι σε μια πενταετία θα απασχολεί στο Μοναστήρι περίπου 600 εργαζομένους.

«Αποφάσισε να επενδύσει στη Ψευδομακεδονία, λόγω του εξαιρετικού επιχειρηματικού κλίματος, των χαμηλών φόρων, του εκπαιδευτικού προσωπικού, τη δωρεάν εξαγωγή σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες»,είπε ο Ναούμοφ.




--

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.