Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΚ! ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΣΤΗΝΕΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΣΕ 16 ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ - Α Π Ο Κ Α Λ Υ Π Τ Ι Κ Ο ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!

H Smartmatic, μια εταιρεία τεχνολογίας ψηφοφορίας που έχει βάση το Ηνωμένο Βασίλειο με βαθείς δεσμούς με τον George Soros, έχει τον έλε...


H Smartmatic, μια εταιρεία τεχνολογίας ψηφοφορίας που έχει βάση το Ηνωμένο Βασίλειο με βαθείς δεσμούς με τον George Soros, έχει τον έλεγχο των μηχανών σε 16 πολιτείες των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων πολιτειών που θα δοθεί  μάχη για τη νίκη, όπως: Αριζόνα, Κολοράντο, Φλόριντα, Μίσιγκαν, Νεβάδα, Πενσυλβάνια και Βιρτζίνια. Άλλες πολιτείες που επηρεάζονται είναι : Καλιφόρνια, Περιφέρεια της Κολούμπια, Ιλινόις, Λουιζιάνα, Μιζούρι, Νιου Τζέρσεϋ, Όρεγκον, Ουάσιγκτον και Ουισκόνσιν, όπως διαβάζουμε στην Daily Caller.

Η ιστοσελίδα της εταιρίας περιλαμβάνει ένα διάγραμμα ροής που περιγράφει πώς η εταιρεία έχει συμβάλει στις εκλογές των Η.Π.Α. από το 2006 ως το 2015 με «57.000 διαθέσιμα μηχανήματα ψηφοφορίας και καταμέτρησης ψήφων» και «35 εκατομμύρια βοηθούς ψηφοφόρων».

Το 2005, η Smartmatic εξαγόρασε την εταιρία ‘Sequoia Voting Systems’ με έδρα την Καλιφόρνια και εισήλθε στον κόσμο των αμερικάνικων εκλογών.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Smarmatic, «Σε λιγότερο από ένα χρόνο η Smartmatic τριπλασίασε το μερίδιο αγοράς της Sequoia» και «πρόσφερε τεχνολογία και υπηρεσίες υποστήριξης στις Επιτροπές Εκλογών 307 κομητειών σε 16 πολιτείες των ΗΠΑ».

Πρόεδρος της Smartmatic είναι ο Λόρδος Mark Malloch-Brown, ο οποίος βρίσκεται στη βρετανική Βουλή των Λόρδων και στο διοικητικό συμβούλιο των  Ιδρυμάτων Ανοικτής Κοινωνίας (Open Society Foundations) του Τζορτζ Σόρος. Ήταν πρώην αντιπρόεδρος των Επενδυτικών Ταμείων του Soros και ακόμη και αναπληρωτής γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, όταν εργάστηκε ως επικεφαλής προσωπικού για τον Κόφι Ανάν... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.