Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΑ...!! ΑΓΕΛΗ 15 ΑΝΗΙΚΩΝ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ ΕΙΧΑΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ...!

«Αγέλη» ανήλικων παιδιών λήστευε συνομήλικους τους στα Πατήσια. Την τελευταία εβδομάδα μία ομάδα 15 νεαρών παιδιών «περιπολούσε» σε δρόμο...


«Αγέλη» ανήλικων παιδιών λήστευε συνομήλικους τους στα Πατήσια. Την τελευταία εβδομάδα μία ομάδα 15 νεαρών παιδιών «περιπολούσε» σε δρόμους της περιοχής αναζητώντας ανηλίκους, που κινούνταν μεμονωμένα ή σε μικρότερες ομάδες, προκειμένου να τους αφαιρέσουν λιγοστά χρήματα, κινητά τηλέφωνα ακόμη και ρούχα.

Έστηναν ενέδρες κοντά σε σταθμούς του ΗΣΑΠ και λεωφορείων, ακολουθούσαν τα θύματά τους και στη συνέχεια σε απόμερα σημεία τα προσέγγιζαν και τα κύκλωναν απειλητικά. Με τη βία αποσπούσαν ότι πολύτιμο έβρισκαν πάνω τους και εξαφανίζονταν. Το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης μετά από μία επίθεση, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν δύο μέλη της «αμούστακης» σπείρας ληστών, ηλικίας 13 και 14 χρόνων, από την Αλβανία.

Από τη προανάκριση προέκυψε ότι συμμετείχαν σε πέντε περιπτώσεις ληστειών, συνολικά 14 ανηλίκων, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό των υπόλοιπων συνεργών και τυχόν άλλων παράνομων ενεργειών που έχουν διαπράξει http://policenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.