Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ... ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΕΣ ΕΦΗΒΕΣ ΤΣ@ΥΛΑΡΕΣ ΠΡΩΤΑ ΕΣΚΑΨΑΝ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ 14ΧΡΟΝΗΣ ΑΝΤΙΖΗΛΟΥ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΠΑΡΕΣΥΡΑΝ ΕΩΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΠΙΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ! ΒΙΝΤΕΟ

Δεν χωρά ανθρώπου νους τη φρίκη που έζησε ένα κορίτσι στα χέρια τεσσάρων έφηβων κοριτσιών. Της έδεσαν τα χέρια και τα πόδια και τη ...




Δεν χωρά ανθρώπου νους τη φρίκη που έζησε ένα κορίτσι στα χέρια τεσσάρων έφηβων κοριτσιών. Της έδεσαν τα χέρια και τα πόδια και τη χτύπησαν ανελέητα. Ήθελαν να τη σκοτώσουν στο ξύλο, είπαν. Αιτία; Η ερωτική αντιζηλία!


Το αποτροπιαστικό περιστατικό σημειώθηκε στη Βραζιλία με "πρωταγωνίστριες" τέσσερα κορίτσια ηλικίας 13 έως 16 ετών. Παρέσυραν το 14χρονο θύμα τους σε έναν ρηχό τάφο που είχαν σκάψει νωρίτερα και αφού της έδεσαν τα χέρια και τα πόδια άρχισαν να τη χτυπούν ανελέητα επί τέσσερις (!) ώρες!

Τη χτυπούσαν στο σώμα και το κεφάλι με ένα στυλιάρι και μια μασέτα. Και ενώ τη βασάνιζαν χωρίς έλεος, κατέγραφαν τα πάντα με τα κινητά τους! Δεν σταματούσαν παρά τις εκκλήσεις του μικρού κοριτσιού. Τελικά, η 14χρονη κατάφερε να ξεφύγει από το μαρτύριό της όταν οι βασανίστριές της πήγαν να ξεπλύνουν το αίμα από τα χέρια τους!


Οι τέσσερις έφηβες κατάφεραν να παρασύρουν το θύμα τους στον κήπο ενός σπιτιού λέγοντάς της πως εκεί γινόταν πάρτι. «Με φώναξαν στο σπίτι τους και όταν έφτασα άρχισαν να με χτυπούν. Με έδεσαν και μου έδειξαν που θα με έθαβαν! Με μαχαίρωσαν και με έβαλαν σε μια τρύπα στο έδαφος. Πίστεψα πως θα πέθαινα εκεί» είπε στην αστυνομία.

ΩΣ
Όλα έγιναν για τα μάτια εντός 15χρονου αγοριού, με το οποίο φέρεται να έβγαινε μια από τις έφηβες που επιτέθηκαν στο θύμα. Ζήλεψαν και αποφάσισαν να της επιτεθούν, δήλωσε η αρχηγός της αστυνομίας Renata Vieira. Μια από τις κοπέλες που πρωταγωνίστησαν στην επίθεση γνώριζε το θύμα περισσότερα από 10 χρόνια!


Σύμφωνα με την αστυνομία, όταν συνελήφθησαν, οι έφηβες παραδέχτηκαν πως είχαν σκοπό να σκοτώσουν τη 14χρονη και δήλωσαν... ενοχλημένες που κατάφερε να τους ξεφύγει! Αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες του βασανισμού και της απόπειρας ανθρωποκτονίας αλλά εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας τους, αν καταδικαστούν, θα εκτίσουν ποινή τριών ετών σε αναμορφωτήριο.

Από την ημέρα της σύλληψής του δέχονται απειλές κατά της ζωής τους στα social media.

Πηγή: Mirror

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.