Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ Η 13ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ.. ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ...

Σώα και αβλαβής εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο σταθμό του Μετρό της Αργυρούπολης η 13χρονη Ζωή από την Πετρούπολη, η οποία εξα...

Σε κατάσταση σοκ εντοπίστηκε η 13χρονη στην Αργυρούπολη -ΒΙΝΤΕΟ

Σώα και αβλαβής εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο σταθμό του Μετρό της Αργυρούπολης η 13χρονη Ζωή από την Πετρούπολη, η οποία εξαφανίστηκε το απόγευμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία και συγγενικό της πρόσωπο βρήκαν την 13χρονη σε κατάσταση σοκ, ενώ εξετάστηκε με τη βοήθεια παιδοψυχολόγου.


Νέα στοιχεία προκύπτουν από την έρευνα της αστυνομίας για την υπόθεση εξαφάνισης της 13χρονης από την Πετρούπολη. Που διανυκτέρευσε το βράδυ της Κυριακής προς Δευτέρα;

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, από τη στιγμή που εξαφανίστηκε η 13χρονη και για όσο χρονικό διάστημα ήταν σε λειτουργία το Μετρό, η ίδια έμπαινε και έβγαινε στα βαγόνια της γραμμής 2, περιπλανώμενη από την Ανθούπολη στην Αργυρούπολη και πάλι πίσω.

Το βράδυ της Κυριακής προς τη Δευτέρα, όπως δήλωσε η ίδια, κοιμήθηκε στο δρόμο.

Η 13χρονη είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, ενώ όταν τη ρώτησαν γιατί έφυγε απάντησε: «Έτσι, έφυγα» και συμπλήρωσε: «Δεν φανταζόμουν ότι θα συνέβαινε αυτό».

Όπως αναφέρουν πηγές στο enikos.gr, η 13χρονη δεν είχε σύρμα στον λαιμό, ούτε ίχνη κακοποίησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.