Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

SCRIPTA MANENT... ΟΤΑΝ Η «ΑΥΓΗ» ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΝ ΦΙΛΗ ΕΛΕΓΕ «ΧΟΝΤΡΟΥΣ» ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΑΛΟ

Ο Νίκος Φίλης είναι ο άνθρωπος ο οποίος σήμερα διαμαρτύρεται ότι κάποιοι τον στοχοποιούν και τον λένε χοντρό και απαίδευτο. Φαίνεται όμ...


Ο Νίκος Φίλης είναι ο άνθρωπος ο οποίος σήμερα διαμαρτύρεται ότι κάποιοι τον στοχοποιούν και τον λένε χοντρό και απαίδευτο. Φαίνεται όμως πως ξέχασε όσα έγραφε η Αυγή με διευθυντή τον ίδιο για τον Πάγκαλο και τον Βενιζέλο.
Ο Θ. Πάγκαλος μάλιστα είχε αντιδράσει τότε εναντίον του Ν. Φίλη, γράφοντας «είναι αστείο να είσαι ο Φίλης και να λες κάποιον άλλο χοντρό».



...






Ο Θ. Πάγκαλος μάλιστα με άρθρο στην προσωπική του ιστοσελίδα είχε αντιδράσει τότε εναντίον του κ, Φίλη, γράφοντας είναι αστείο να είσαι ο Φίλης και να λες κάποιον άλλο χοντρό. Έγραφε χαρακτηριστικά:
«Σωρηδόν έπεφταν οι χαρακτηρισμοί, παρομοιάζοντάς με με κάποιο ευτραφές ζώο, κάθε φορά που αποτολμούσα οποιαδήποτε κριτική του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ ή των προκατόχων του. Πρωταθλητής της κριτικής αυτού του είδους ήταν η εφημερίδα της πεφωτισμένης αριστεράς ΑΥΓΗ. Και βεβαίως αυτό δεν μπορούσε παρά να έχει την έγκριση του τότε διευθυντή της κ. Φίλη. Έχετε δει ποτέ τον κ. Φίλη σε φωτογραφία; Είναι λάθος, βέβαια, να κάνεις κριτική σε κάποιον με αφορμή το σωματότυπό του. Όμως το λάθος αποκτά εκ των πραγμάτων κωμική διάσταση όταν είσαι ο Φίλης και αποκαλείς κάποιον άλλον χοντρό»



https://www.facebook.com/omadaalithias/?fref=ts

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.