Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

PEROUKA GATE... ΚΛΑΙΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ ΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΗΜΑΔΗ - ΣΟΥΛΤΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ!

Οι συνήθεις... «ύποπτοι» στο Twitter εμπνεύστηκαν ξεκαρδιστικές ατάκες από το περιστατικό Δεν πρόλαβε να περάσει λίγη ώρα από τη δη...



Οι συνήθεις... «ύποπτοι» στο Twitter εμπνεύστηκαν ξεκαρδιστικές ατάκες από το περιστατικό

Δεν πρόλαβε να περάσει λίγη ώρα από τη δημοσιοποίηση της είδησης για τη σύλληψη των δημοσιογράφων του Alpha και του Star στη Νέα Υόρκη και -όπως ήταν αναμενόμενο- οι συνήθεις ... «ύποπτοι» στο Twitter «χτύπησαν» και «δίνουν ρέστα».

Η πληροφορία ότι οι δημοσιογράφοι Θάνος Δημάδης (Alpha) και Δημήτρης Σουλτογιάννης (Star), που εργάζονται ως ανταποκριτές των δύο τηλεοπτικών σταθμών στις Ηνωμένες Πολιτείες φόρεσαν περούκα και «παρακολουθούσαν μεταμφιεσμένοι τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ» ήταν αρκετή για να σπεύσουν οι πάντα καυστικοί χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης και να σχολιάσουν το περιστατικό με ανεξάντλητες δόσεις χιούμορ.

Το hashtag #perouka_gate είναι ήδη πρώτο trend στο Τwitter, ενώ τα εκατοντάδες εμπνευσμένα tweets που το συνοδεύουν, δίνουν ξεκαρδιστικές ατάκες. Memes, gifs, ατάκες από παλιές ελληνικές ταινίες σε φωτογραφίες κορυφαίων πρωταγωνιστών του ελληνικού κινηματογράφου και σατιρικοί διάλογοι, έχουν κατακλύσει το #perouka_gate δίνοντας ρεσιτάλ.

Σημειώνεται ότι οι δύο δημοσιογράφοι εκτός από τη μεταμφίεσή τους, φέρονται να έφτασαν μάλιστα στο σημείο να πλαστογραφήσουν την υπογραφή συνεργάτη του κ. Παππά στο ξενοδοχείο Westing Grand Central και να χρεώσουν μικρογεύμα στο δωμάτιό του, ενώ όπως μεταδίδει και το κρατικό ΑΠΕ «δήλωσαν ψευδώς στις αστυνομικές αρχές ότι είναι μέλη της αποστολής του Έλληνα πρωθυπουργού που αναμένεται στη Νέα Υόρκη».

Διαβάστε μερικά από τα χιουμοριστικά tweets που σχετίζονται με τη σύλληψή τους από την αμερικανική αστυνομία:






















http://www.protothema.gr/greece/article/611842/perouka_gate-klaiei-to-twitter-me-ti-sullipsi-ton-dimosiografon-sti-nea-uorki-/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.