Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

O ΔΗΜΑΔΗΣ ΚΙ Ο ΣΟΥΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ: ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ (;) ΣΤΗ Ν.ΥΟΡΚΗ ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ! ΨΕΥΔΗΣ Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΓΡΑΨΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ Ο ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΡ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Συνελήφθησαν από το FBI στη Νέα Υόρκη δύο δημοσιογράφοι του Star και του Alpha, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες παρακολουθούσαν μεταμφιε...



Συνελήφθησαν από το FBI στη Νέα Υόρκη δύο δημοσιογράφοι του Star και του Alpha, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες παρακολουθούσαν μεταμφιεσμένοι τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, ενώ δεν δίστασαν να χρεώσουν στο όνομα του συνεργάτη του υπουργού Γιώργου Χριστοφορίδη, χαβιάρια, ακριβά γεύματα και σαμπάνιες. Ο υπουργός Επικρατείας πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ. Πρόκειται για τους δημοσιογράφους Θάνο Δημάδη (ανταποκριτής του Αlpha) και Δημήτρη Σουλτογιάννη (ανταποκριτής του Star).




(Στη φωτογραφία, ο Δημήτρης Σουλτογιάννης με τον Θάνο Δημάδη και τον Πρωθυπουργό)

Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να πλαστογραφήσουν την υπογραφή του συνεργάτη του κ. Παππά, Γιώργου Χριστοφορίδη στο ξενοδοχείο Westin New York Grand Central και να χρεώσουν στο δωμάτιό του ακριβά γεύματα. Κυβερνητικό στέλεχος, υποστηρίζει πως οι δημοσιογράφοι προχώρησαν σε αυτή την ενέργεια προφανώς για να χρεώσουν στην ελληνική αντιπροσωπεία αυτά τα οποία κατανάλωσαν αλλά και για τις εντυπώσεις.



Παράλληλα, οι δυο δημοσιογράφοι δήλωσαν ψευδώς στις αστυνομικές αρχές ότι είναι μέλη της αποστολής του Έλληνα πρωθυπουργού που αναμένεται στη Νέα Υόρκη.


(Ο Θάνος Δημάδης)

Σύμφωνα με πληροφορίες, για να πετύχουν τον σκοπό τους, μεταμφιέστηκαν φορώντας περούκες.

Εναντίον τους πρόκειται να ασκηθεί δίωξη για πλαστογραφίαΚίνησαν όμως υποψίες όταν εντοπίστηκαν να παρακολουθούν και να φωτογραφίζουν τα μέλη της ασφάλειας του πρωθυπουργού που είχαν φτάσει νωρίτερα κι έτσι συνελήφθησαν από το FBI. Και οι δύο αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι, και σύμφωνα με πληροφορίες εναντίον τους πρόκειται να ασκηθεί δίωξη για πλαστογραφία.


(Ο Γιώργος Χριστοφορίδης)

Οι αμερικανικές αρχές έχουν εντείνει τα μέτρα ασφαλείας μετά και την έκρηξη στην πολυσύχναστη συνοικία Τσέλσι στο Μανχάταν, καθώς από αύριο αναμένονται στην αμερικανική μεγαλούπολη ηγέτες από όλο τον κόσμο προκειμένου για να λάβουν μέρος στην ετήσια Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Πάντως ο Θάνος Δημάδης, από εχθές Σάββατο, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, είχε δημοσιοποιήσει τον σκοπό της αποστολής του στη Νέα Υόρκη:







πηγή: Zougla.gr


Η ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΟΓΙΑΝΝΗ!





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.