Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΑΚ- ΑLPHA ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΚΟΠΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Η Kalashnikov USA πωλεί το τυφέκιο AK Alpha στην αγορά των ΗΠΑ. Το νέο όπλο χρησιμοποιεί μια λειτουργία AK-στυλ, αλλά έχει αναβαθμίσε...




Η Kalashnikov USA πωλεί το τυφέκιο AK Alpha στην αγορά των ΗΠΑ. Το νέο όπλο χρησιμοποιεί μια λειτουργία AK-στυλ, αλλά έχει αναβαθμίσεις. Η Kalashnikov USA παρέχει ένα τυφέκιο με πιο σύγχρονα χαρακτηριστικά και χρησιμότητα. Σύμφωνα με την εταιρεία, το όπλο έχει σχεδιαστεί για μια επίλεκτη ομάδα ελεύθερων σκοπευτών των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων.


Είναι διαθέσιμο σε δύο μοντέλα: το AKL με κάννη 16.3 ιντσών και το AKS με κάννη 12, 3 ιντσών. Το νέο τυφέκιο είναι στο διαμέτρημα 7,62 ×39. Ο μοχλός αποδέσμευσης του γεμιστήρα βρίσκεται στο ίδιο σημείο, αλλά έχει αναβαθμιστεί για καλύτερη λειτουργία. Ο μοχλός οπλίσεως μπορεί να τοποθετηθεί από τη δεξιά ή την αριστερή πλευρά του όπλου με μια εύκολη κίνηση (δείτε στο βίντεο).


Μια πλήρους μήκους ράγα Picatinny βρίσκεται στην κορυφή του όπλου. Αυτό επιτρέπει την πολύ εύκολη προσθήκη σκοπευτικών και οπτικών. Μια μεγάλη αλλαγή από το παραδοσιακό AK είναι η ασφάλεια. Η Kalashnikov USA επέλεξε να εγκαταστήσει ένα AR-στυλ αμφιδέξιο επιλογέα. Το τυφέκιο χρησιμοποιεί ένα κοντάκιο που διπλώνει και είναι ρυθμιζόμενο ως προς το μήκος. Το κοντάκι περιλαμβάνει ακόμη και ένα ρυθμιζόμενο μάγουλο για να βοηθά σε μια καλύτερη επώμιση και στόχευση.


Η πιστολοειδής λαβή διαθέτει εναλλάξιμα πάνελ. Αυτά επιτρέπουν στον χειριστή να βρεί την πιο άνετη εφαρμογή για τις ανάγκες του. Η λαβή διαθέτει επίσης ένα στεγανό διαμέρισμα αποθήκευσης για μπαταρίες και άλλα αντικείμενα. Η τιμή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη για αυτό το τυφέκιο.  Δείτε παρακάτω το πρώτο βίντεο που κυκλοφόρησε για αυτό το όπλο:




http://www.guns-gr.com/2016/09/ak-alpha.html

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.