Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

KΡΙΜΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ... ΛΕΒΕΝΤΗ! «ΑΛΛΟΙΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ» ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟ!!!

ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;;;; ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ; ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΛΕΒΕΝΤΗ: «ETAIΡΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΣΤΗ ΔΕΘ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ 10.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕ...



ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;;;; ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ;

ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΛΕΒΕΝΤΗ: «ETAIΡΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΣΤΗ ΔΕΘ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ 10.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ 7- 8%» ΒΙΝΤΕΟ

Μια μέρα μετά τις δηλώσεις που προκάλεσαν πολλές συζητήσεις, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης σε σημερινή του συνέντευξη τα μαζεύει.
«Αλλοιώθηκαν τα λεγόμενά μου. Εγώ δεν βγήκα να καταγγείλω ότι με πλησίασε ένας, να του δώσω 10.000 (ευρώ) για να μου βάλει μεγάλα ποσοστά (σε δημοσκόπηση). Εγώ βγήκα και είπα ότι είναι σάπιο το πεδίο αυτό. Στις εκλογές όλοι μας έβαζαν 2% τη Δευτέρα και πέντε ημέρες αργότερα πήραμε 4% (…) Εδώ παίζεται ένα παιχνίδι εντυπώσεων σε βάρος της κοινωνίας» είπε και πρόσθεσε σε σχέση με όσα έγιναν στη Θεσσαλονίκη: «Με πλησίασε ένας κύριος, μου είπε από ποια εταιρεία ήταν και μου είπε πως με λίγα χρήματα -περίπου 10.000 ευρώ- «μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε». Γιατί σας βλέπω ότι επιτίθενται πάλι όλοι εναντίον σας, σας παρουσιάζουν ότι πάτε με τον ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό την εξόντωσή σας».
Σε ό,τι αφορά τα σενάρια περί συνεργασίας του με τον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «μόνο στο νοσηρό κεφάλι του Μητσοτάκη πάω με τον ΣΥΡΙΖΑ» και απέδωσε την όλη συζήτηση στο ότι δεν πήγε μαζί του.


Read more: http://www.multi-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.