Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΨΩΜΙ ΕΛΙΑ ΚΑΙ I-PHONE 7... ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ! ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΚΡΑΖΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΕΓΧΩΡΙΩΝ «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ»

>Δεν ξανάγινε! Το τι κράξιμο ρίχνουν στην Οικονομάκου και την Τάμτα στα social media επειδή κρατούν στα χέρια τους το i-phone 7 δε φα...


>Δεν ξανάγινε! Το τι κράξιμο ρίχνουν στην Οικονομάκου και την Τάμτα στα social media επειδή κρατούν στα χέρια τους το i-phone 7 δε φαντάζεστε.

Οι δύο κοπέλες σήμερα με περίσσια χαρά πόσταραν στις προσωπικές τους σελίδες στο instagram φωτογραφίες και βίντεο κρατώντας στα χέρια τους το πολυπόθητο i-Phone 7, τι το ήθελαν; Αμέσως μετά τα σχόλια έπεφταν βροχή στα οποία πολλοί followers έβγαλαν κυριολεκτικά χολή! Στις περισσότερες περιπτώσεις τα σχόλια ήταν προσβλητικά, απαξιωτικά και φτάσαν σε σημείο να σχολιάσουν ακόμη και την καταγωγή της Τάμτα. Είναι δύο κορίτσια που δεν προκάλεσαν ποτέ και είναι από τα πιο αγαπητά στο χώρο. Αλλά τι να πει κανείς όταν ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει και να κρίνει για το αυτονόητο, γιατί απλά αγόρασαν ένα κινητό. Παρ’ όλα αυτά, οι απόψεις διίστανται και πάντα είναι σεβαστές ακόμη και αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με αυτές.







...




...






...




...





...

gossiptv



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.