Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΕΛΕΙΩΣ ΒΛΑΜΜΕΝΗ Η ΧΙΛΑΡΥ: ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ «I FEEL GOOD» ΤΟΥ ΤΖΕΗΜΣ ΜΠΡΑΟΥΝ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΤΟ 2006!..

Η Χίλαρι Κλίντον συνεχίζει και πάλι δυναμικά της προεκλογική της εκστρατεία έπειτα από την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της, προσπαθώ...

Γιατί το «I Feel Good» της Χίλαρι προκάλεσε αντιδράσεις


Η Χίλαρι Κλίντον συνεχίζει και πάλι δυναμικά της προεκλογική της εκστρατεία έπειτα από την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της, προσπαθώντας να πείσει τον αμερικανικό λαό πως είναι καλύτερα από ποτέ.

«Νιώθω υπέροχα» δήλωσε η ίδια κατά τη διάρκεια της ομιλίας της μιμούμενη το γνωστό τραγούδι του James Brown "I feel good". Ωστόσο, τα πρώτα σχόλια από τους χρήστες του διαδικτύου δεν άργησαν να έρθουν επισημαίνοντας την ειρωνεία της υπόθεσης: Ο James Brown πέθανε το 2006 από πνευμονία!

Έτσι δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν λόγο για άλλη μία «γκάφα» της υποψήφιας για την αμερικανική προεδρεία.

«Ένα ακόμα παραπάτημα, η Χίλαρι επανέρχεται με το τραγούδι του James Brown “I Feel Good”. Δυστυχώς, ο James Brown πέθανε από πνευμονία. Περίεργη επιλογή» έγραψε χαρακτηριστικά ένας από τους χρήστες του twitter.

H ομιλία αυτή της Χίλαρι Κλίντον είναι η πρώτη έπειτα από την 11η Σεπτεμβρίου όπου η ίδια έφυγε από την εκδήλωση μνήμης για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης, ημιλιπόθυμη.

Δύο ημέρες αργότερα αποκαλύφθηκε πως η ίδια είχε πνευμονία έκτοτε όμως τα σενάρια για την υγεία της δίνουν και παίρνουν από τα μέσα ενημέρωσης, με τον Ντόναλντ Τραμπ να εκμεταλλεύεται την κατάσταση και να κερδίζει έδαφος στις δημοσκοπήσεις.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.