Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΝΕΑ HOT-SPOT ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!..

Γράφει ο Αντίοχος Έναν παράξενο επισκέπτη θα έχει σήμερα η Αθήνα και αύριο η Λέσβος. Ιδού ποιον: «Την Μυτιλήνη αναμένεται να επι...



Γράφει ο Αντίοχος
Έναν παράξενο επισκέπτη θα έχει σήμερα η Αθήνα και αύριο η Λέσβος. Ιδού ποιον:
«Την Μυτιλήνη αναμένεται να επισκεφθεί με φόντο το προσφυγικό την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου ο Πρόεδρος του Αραβικού Κοινοβουλίου Ahmed Mohamed Al jarwan ο οποίος θα πραγματοποιήσει την Τρίτη επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα και θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ελληνικού κοινοβουλίου. Ο Άραβας Πρόεδρος Αχμέτ Μοχάμετ Αλτζαργουάν έχει εκφράσει εδώ και καιρό  την επιθυμία της Αραβικής Λίγκας  να βοηθήσει την Ελλάδα στην δημιουργία δομών για τη φιλοξενία προσφύγων».
Τι εκπροσωπεί ο λεγάμενος; Το Αραβικό Κοινοβούλιο είναι μια συμβουλευτική επιτροπή η οποία αποτελείται από 88 μέλη που εκπροσωπούν όλα τα κράτη-μέλη του Αραβικού Συνδέσμου. Ο οποίος, κατευθύνεται από την Σαουδική Αραβία και πολεμά μανιωδώς τον πρόεδρο Άσσαντ της Συρίας.
Αλλά, αντί πιέσει για ν’ ανοίξουν τα σύνορα των αραβικών και μουσουλμανικών χωρών του Κόλπου (Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Μπαχρέϊν, Κουβέιτ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα), που είναι από τα πλουσιότερα κράτη στον κόσμο, στους υπό κάθε έννοια (ομοεθνείς και ομοθρήσκους) «αδελφούς» πρόσφυγες από την Συρία και το Ιράκ, τους αφήνει να θαλασσοπνίγονται πηγαίνοντας στις χώρες των… απίστων και μετά προθυμοποιείται να χρηματοδοτήσει hotspots στην Ελλάδα!
Γιατί άραγε; Μήπως γιατί στόχος της Νέας Τάξης Πραγμάτων –τα συμφέροντα της οποίας υπηρετούν οι μοναρχίες του Κόλπου- είναι η ισλαμοποίηση της Ελλάδος και της Ευρώπης ολόκληρης; https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.