Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΑΠΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ HONDOS CENTER ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

Γιατί κλείνουν κάποια από τα καταστήματα των Hondos Center; Σε πλειστηριασμό οδηγούνται, το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, σύμφωνα με...


Γιατί κλείνουν κάποια από τα καταστήματα των Hondos Center;

Σε πλειστηριασμό οδηγούνται, το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Capital.gr, καταστήματα και αποθήκη της εταιρείας προϊόντων περιποίησης Hondos Παλλάς Πολυκαστήματα ή Hondos Center Πολυκαταστήματα που βρίσκονται στην οδό Ιπποκράτους 3 στην Αθήνα στο Μέγαρο Παλλάδος.

Η εταιρεία, που δεν σχετίζεται με την αλυσίδα καταστημάτων Hondos Center, οφείλει 1,68 εκατ. ευρώ στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ) το οποίο αποτελεί τον επισπεύδοντα του πλειστηριασμού.

Τι βγαίνει στο σφυρί

Όπως αποκαλύπτει το Capital.gr, στις 12 Οκτωβρίου θα εκπλειστηριαστούν οι εξής ιδιοκτησίες της πρώην Γεώργιος Χόντος Πολυκαταστήματα):

-ισόγειο κατάστημα 15,7 τ.μ. στη στοά του Μεγάρου Παλλάδος που έχει εκτιμηθεί προς 45 χιλιάδες ευρώ, με το τίμημα πρώτης προσφοράς να είναι περίπου 74 χιλιάδες ευρώ.

-υπόγειο κατάστημα 49,3 τ.μ. στο Μέγαρο Παλλάδος με αξίας εκτίμησης 150 χιλιάδες ευρώ, με πρώτη προσφορά ύψους 120 χιλιάδες ευρώ.



Δείτε περισσότερα: http://www.fimes.gr/2016/09/hondos-center-kleinoun/#ixzz4KhIyBa9P

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.