Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΑΝΕΡΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΥ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ DEBATE, ΝΕΓΡΟ-ΤΖΑΜΑΪΚΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΛΕΣΤΕΡ ΧΟΛΤ

Είναι ο πρώτος μαύρος δημοσιογράφος που συντόνισε προεδρικό ντιμπέιτ από το 1992 - Γιατί ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων αρνήθηκε να το...

Λέστερ Χολτ: Ο Αφροαμερικανός συντονιστής του ντιμπέιτ που περιφρόνησε ο Τραμπ


Είναι ο πρώτος μαύρος δημοσιογράφος που συντόνισε προεδρικό ντιμπέιτ από το 1992 - Γιατί ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων αρνήθηκε να του δώσει το χέρι τουΕίναι ο πρώτος μαύρος δημοσιογράφος που συντόνισε προεδρικό ντιμπέιτ από το 1992. Τις τελευταίες ώρες, ο Λέστερ Χολτ , δημοσιογράφος του NBC, είναι το πρόσωπο της ημέρας. Ο Χολτ βρέθηκε ανάμεσα στη Χίλαρι και τον Τραμπ με τον τελευταίο να αρνείται να του δώσει το χέρι του.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο Χολτ, αν και πατρίδα του θεωρείται ένας από τους καταξιωμένους δημοσιογράφους, δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, να συγκρατήσει δηλαδή τον χειμαρρώδη Τραμπ αλλά και την επιθετική Χίλαρι, όπως τουλάχιστον φάνηκε από την πρώτη προεδρική τηλεμαχία.

"Περίμενε! Θέλεις να ακούσεις;", του είπε κάποια στιγμή ο Τραμπ με επιτακτικό ύφος όταν ο Χολτ τον ρώτησε για το θέμα των φοροαπαλλαγών. Και ο δημοσιογράφος του NBC αναγκάστηκε να σωπάσει. Μέσα σε λίγα λεπτά το Twitter βομβαρδίστηκε από μηνύματα υποστηρικτών του Ντόναλντ Τραμπ που του προσάπτουν πως ευνόησε τη Χίλαρι, ακόμη και πως έχει πάρει λεφτά από την καμπάνια της. Kι όταν τελείωσε το ντιμπέιτ, η Χίλαρι έδωσε το χέρι της στον συντονιστή της τηλεμαχίας, όμως ο Τραμπ του έριξε μία ματιά και απομακρύνθηκε....

Βίντεο: Ο Τραμπ λέει στον συντονιστή ότι κάνει λάθος



Λίγα λεπτά αργότερα ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος πέρασε στην αντεπίθεση. Στο πρώτο του tweet μετά το ντιμπέιτ, έσπευσε να κατηγορήσει τον Χολτ για τις ερωτήσεις που έκανε. "Τίποτα για τα e- mail. για το διεφθαρμένο Ίδρυμα Κλίντον", έγραψε ο Τραμπ. Λίγες ώρες αργότερα, προσπάθησε να τα... μαζέψει δηλώνοντας στο CNN ότι ο Λέστερ Λολτ έκανε υπέροχη δουλειά.

Ο Χόλτ είναι παντρεμένος, πατέρας δύο παιδιών, με ρίζες από την Τζαμάικα . Αν και είναι εγγεγραμμένος Ρεπουμπλικάνος, ο Τραμπ έσπευσε να υποστηρίξει ότι είναι "κρυφός" Δημοκρατικός. Κατέκτησε τον τίτλο του πρώτου αφροαμερικανού που συντόνισε προεδρικό ντιμπέιτ από το 1992. Εκείνη τη χρονιά, η μαύρη δημοσιογράφος, Κάρολ Σίμπσον είχε συντονίσει το προεδρικό ντιμπέιτ μεταξύ Μπιλ Κλίντον και Τζορτζ Μπους.

Τα τελευταία 35 χρόνια υπηρετεί πιστά το δημοσιογραφικό του καθήκον . Είναι παντρεμένος με την Κάρολ Χάγκεν και πατέρας δύο υιών .

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.