Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: ΓΙΝΕ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ ΜΕ «ΠΕΤΣΙΝΑ» ΟΙΚΟΠΕΔΑ! ΠΑΡΩΔΙΑ ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ

Απίστευτες αποκαλύψεις για τα πόθεν έσχες των υπερθεματιστών που έλαβαν τις νέες τηλεοπτικές άδειες - Διεκδίκηση άδειας ΤV με περιουσια...

Πρώτη φορά αριστερά: Γίνε καναλάρχης με «πέτσινα» οικόπεδα!

Απίστευτες αποκαλύψεις για τα πόθεν έσχες των υπερθεματιστών που έλαβαν τις νέες τηλεοπτικές άδειες - Διεκδίκηση άδειας ΤV με περιουσιακό στοιχείο χαρισμένο οικόπεδο! - Ένοχη σιωπή της κυβέρνησης - Κάνουν ότι δεν ακούν και ότι δεν βλέπουν


Το Star αποκάλυψε, στο δελτίο ειδήσεων της 14ης Σεπτεμβρίου του 2016, ότι ένας από τους τέσσερις υπερθεματιστές έβαλε ενέχυρο ένα οικόπεδο για να δικαιολογήσει το τίμημα, ένα οικόπεδο εκατοντάδων στρεμμάτων που πρέπει να πουλήσει σε δεκαπέντε ημέρες!


Και όχι μόνο αυτό. Για τα πόθεν έσχες που ουδέποτε έλεγξαν οι ορκωτοί λογιστές, αποκαλύπτεται ότι η κυβέρνηση αποφάσισε μέσα σε 7,5 λεπτά της ώρας!!!

Μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού, ο πρόεδρος της Επιτροπής που έκανε το διαγωνισμό φέρνει στο φως νέα στοιχεία – «φωτιά»!

«Δεν θα χρησιμοποιήσω τον όρο πόθεν έσχες γιατί είναι λίγο βαρύς. Εμείς κάναμε έλεγχο ότι τα χρήματα αυτά υπάρχουν και υπάρχουν στην εταιρεία», είπε ο Χρήστος Δουληγέρης.

Φωτίζοντας το παρασκήνιο του διαβόητου ελέγχου, ο πρόεδρος της Επιτροπής του διαγωνισμού – παρωδία επεσήμανε πως κάποια χρήματα προέρχονται από αγοραπωλησίες και κάποια υπάρχουν μέσω των φορολογικών δηλώσεων, ενώ υποστήριξε πως δεν απαιτείται από τους υπερθεματιστές να υπάρχει το χρηματικό ποσό, αλλά η περιουσιακή κατάσταση.

«Εμείς δεν κοιτάξαμε αν υπάρχουν σε κάποιο τραπεζικό λογαριασμό τα χρήματα αυτά», συνέχισε ο κ. Δουληγέρης και, στην ερώτηση αν ο έλεγχος ήταν μόνο οπτικός, ανέφερε «αν κοιτάς συμβόλαια και αποφάσεις άλλες δεν είναι οπτικός. Απλά δεν πας στον έλεγχο που είναι να ψάξεις πού βρήκε ο καθένας τα εκατομμύρια που γράφει ο καθένας στη φορολογική του δήλωση. Αυτό δεν το έχουμε ελέγξει εμείς, δεν μπορούμε να το ελέγξουμε εμείς. Δεν προβλεπόταν κάπου ότι πρέπει να ελέγξουμε την προέλευση των χρημάτων. Τους ζητήσαμε να κάνουν μία δήλωση ότι δεν προέρχονται από παράνομες ή εγκληματικές δραστηριότητες»!

Δείτε το επίμαχο βίντεο από το δελτίο του STAR

.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.