Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο «ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ» ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΛΟΟΥΝ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΡΟΥΡΟΥ: ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΜΕ ΕΚΠΟΜΠΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΟΨΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΥΣΤΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ!

Τι πραγματικά τρέχει με Λαζόπουλο – Κοντομηνά πίσω από τα φανερά χαμόγελα; Για μια φιλία που ράγισε κάνουν λόγο όσοι γνωρίζουν λεπτομ...



Τι πραγματικά τρέχει με Λαζόπουλο – Κοντομηνά πίσω από τα φανερά χαμόγελα;

Για μια φιλία που ράγισε κάνουν λόγο όσοι γνωρίζουν λεπτομέρειες για την δύσκολη φάση που περνά η σχέση του Κοντομηνά με τον Λαζόπουλο.

Δύσκολες ώρες για τις άλλοτε άριστες σχέσεις Κοντομηνά – Λαζόπουλου.

Ο Λαζόπουλος είχε συνηθίσει το κοινό του να εμφανίζεται εκτάκτως με το Τσαντίρι του κάθε φορά που οι πολιτικές εξελίξεις ευνοούσαν το δηλητηριώδες χιούμορ του καλλιτέχνη. Περιέργως σ΄αυτή τη συγκυρία που κυριαρχούν τα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα και η κυβέρνηση Τσίπρα βρίσκεται στα σχοινιά ο Λαζόπουλος είναι εξαφανισμένος.

Μόλις σήμερα ο Βηματοδότης παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον κουίζ που φωτογραφίζει την σχέση Κοντομηνά-Λαζόπουλου:

«Ποια εκπομπή σε κανάλι που δεν πήρε άδεια στοίχιζε 160.000 ευρώ το επεισόδιο; Και τώρα καναλάρχης και εκπομπάρχης βρίσκονται στα μαχαίρια, γιατί ο πρώτος θεωρεί ότι ο δεύτερος τον ξεγέλασε και ήθελε να του πάρει το κανάλι;

Να προσθέσω εδώ ότι πριν από τις περικοπές που έγιναν στο συγκεκριμένο κανάλι ο εν λόγω εκπομπάρχης εισέπραττε 220.000 ευρώ ανά επεισόδιο (για να διασκεδάζει τον κόσμο με τις γνωστές του μεθόδους).»




Δείτε περισσότερα: http://www.fimes.gr/2016/09/kontominas-lazopoulos-3/#ixzz4LBEWQZmL

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.