Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ»... Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΟΥΜΑΧΕΡ

Η οικογένεια του Γερμανού θρύλου της F1 μήνυσε ένα περιοδικό, που σε παλιό του πρωτοσέλιδο ανέφερε ανακρίβειες για την πορεία της υγείας...


Η οικογένεια του Γερμανού θρύλου της F1 μήνυσε ένα περιοδικό, που σε παλιό του πρωτοσέλιδο ανέφερε ανακρίβειες για την πορεία της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ. Τα λόγια του δικηγόρου του, μας παρουσιάζουν ακριβώς τι συμβαίνει...


Εδώ και τρία χρόνια, από τότε δηλαδή που ο Μίκαελ Σουμάχερ είχε το τραγικό του ατύχημα -την ώρα που έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις- έχουν γραφτεί πολλά για την κατάσταση της υγείας του Γερμανού πρωταθλητή της Formula 1.

Τον Δεκέμβριο του 2015, το γερμανικό περιοδικό Bunte -επικαλούμενο μαρτυρία ενός φίλου του “Σούμι- υποστήριξε ότι ο 47χρονος Γερμανός μπορούσε να περπατήσει ξανά.


Η οικογένεια του Σουμάχερ διέψευσε τα δημοσιεύματα και μήνυσε το συγκεκριμένο περιοδικό, ενώ στο δικαστήριο, ο δικηγόρος του Γερμανού πιλότου έβαλε τα πράγματα στη... θέση τους, μιλώντας για την πορεία της αποκατάστασης του πελάτη του.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Mirror, o δικηγόρος του Σουμάχερ είπε: “όχι δεν μπορεί να περπατήσει”, ενώ ανέφερε πως δεν μπορεί καν να σταθεί στα πόδια του, ούτε με τη βοήθεια των γιατρών του, παρουσιάζοντας μας την... πικρή αλήθεια για την κατάσταση του πελάτη του.


http://www.newsit.gr/athlitika/Soymaxer-Sta-dikastiria-gia-ena-protoselido-kai-i-pikri-alitheia/654694

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.