Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΜΠΕΒΕΡΛΙ: ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ...ΕΠΑΣΧΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΜΙΝΧΑΟΥΖΕΝ, ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΑ ΒΡΕΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ!

Θεωρείται μία από τις πιο σατανικές γυναίκες της ιστορίας και την αποκάλεσαν «Ο άγγελος του θανάτου». Το φιλικό και οικείο πρόσωπό της,...


Θεωρείται μία από τις πιο σατανικές γυναίκες της ιστορίας και την αποκάλεσαν «Ο άγγελος του θανάτου». Το φιλικό και οικείο πρόσωπό της, έκρυβε μια κατά συρροή δολοφόνο που αφαιρούσε την ζωή αθώων παιδιών ενώ εργαζόταν ως νοσοκόμα σε παιδιατρική πτέρυγα.

Η μέθοδός της, ήταν να κάνει ένεση με ινσουλίνη ή κάλιο στα παιδιά, αυξάνοντας απότομα τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, προκαλώντας τους καρδιακή ανακοπή.

Το πιο σοκαριστικό είναι ότι μετά παρηγορούσε με τον πιο γλυκό και φιλικό της τρόπο τους γονείς. Τα πρώτα χρόνια Η Μπέβερλι Άλιτ γεννήθηκε στις 4 Οκτωβρίου του 1968. Η παιδική της ηλικία ήταν ευτυχισμένη.

Μπαίνοντας όμως στην εφηβεία άρχισε να έχει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Ήταν επιθετική, παραπονιόταν διαρκώς για μια σειρά από προβλήματα υγείας, τα οποία την έστελναν στο νοσοκομείο σε καθημερινή βάση και πολύ συχνά αυτοτραυματιζόταν. Τελειώνοντας το σχολείο, φοίτησε σε μια σχολή νοσοκόμων.

Παράλληλα έκανε την πρακτική της σε έναν οίκο ευγηρίας, όπου την υποπτεύονταν για διάφορες ακρότητες , όπως το πασάλειμμα περιττωμάτων σε τοίχους και η τοποθέτησή τους στο ψυγείο, ώστε να τα βρει το υπόλοιπο προσωπικό. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της είχε πολλές απουσίες και χωρίς σοβαρό λόγο έμενε σπίτι, ισχυριζόμενη πως είναι ασθενής.

Παρά το ιστορικό των απουσιών της και της αποτυχίας της στις τελικές εξετάσεις, προσελήφθη,το 1991, με εξάμηνη σύμβαση στο νοσοκομείο Γκράνθαμ του Λίνκολνσάιρ της Αγγλίας.


Τα θύματα Το 1991 οι γιατροί στην παιδιατρική πτέρυγα του νοσοκομείου ήρθαν αντιμέτωποι με μια σειρά ξαφνικών και ανεξήγητων θανάτων. Το πρώτο θύμα πέθανε στις 23 Φεβρουαρίου.

Ήταν ο 7 εβδομάδων Λίαμ Τέιλορ, που εισήχθη στο νοσοκομείο με μια αναπνευστική λοίμωξη. Η νοσοκόμα Μπέβερλι Άλιτ παρέλαβε τον μικρό, διαβεβαιώνοντας τους γονείς πως βρισκόταν σε καλά χέρια. Στη συνέχεια τους έστειλε σπίτι τους για να ξεκουραστούν.
Όταν επέστρεψαν τους ενημέρωσε πως ο Λίαμ είχε χειροτερέψει και πως είχε μεταφερθεί στην μονάδα εντατικής θεραπείας όπου και ανάρρωνε.

Η 23χρονη νοσοκόμα έμεινε να προσέχει το παιδί. Όταν η συνάδελφός της μπήκε κάποια στιγμή στο δωμάτιο, τη βρήκε να στέκεται δίπλα στο παιδί, που ήταν ωχρό σαν φάντασμα.

 Το παιδί, σε ελάχιστο χρόνο, έπαθε καρδιακή ανακοπή και οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να αναπνεύσει ξανά. Μάταια. Ο μικρός κατέληξε. Ένα μικρό αγόρι, χωρίς προηγούμενο ιστορικό καρδιακών προβλημάτων, είχε πεθάνει μυστηριωδώς από ανακοπή.

Η 14 μηνών Κάλεϊ Ντέσμοντ που γλίτωσε από τα δολοφονικά χέρια της Άλιτ Το επόμενο θύμα ήταν ο 11χρονος Τίμοθι Χάρντγουικ, που εισήχθη στο νοσοκομείο με εγκεφαλική παράλυση. Οι γιατροί τον βρήκαν μελανιασμένο και χωρίς σφυγμό. Παρά τις προσπάθειές τους, στάθηκε αδύνατον να τον βοηθήσουν.

 Η νεκροψία που έγινε αργότερα απέτυχε να προσδιορίσει ακριβή αιτία θανάτου, αν και όλοι θεώρησαν ότι μια σοβαρή κρίση επιληψίας ήταν υπεύθυνη. Πέντε ημέρες αργότερα, συνέβη ακόμα ένα περιστατικό. Η 14 μηνών Κάλεϊ Ντέσμοντ, μπήκε προληπτικά στην παιδιατρική πτέρυγα καθώς είχε μια ελαφριά αναπνευστική λοίμωξη.

 Εκεί που αναμενόταν να ανακάμψει γρήγορα, υπέστη καρδιακή προβολή. Ωστόσο επέζησε. Οι γιατροί την υπέβαλλαν σε εξονυχιστικό έλεγχο και παρατήρησαν ένα περίεργο τρύπημα από βελόνα κάτω από τη μασχάλη της....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.