Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΙΛΑΑΑΑ!!! ΑΓΓΛΟΣ ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΠΗΡΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΣΤΕΓΟ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ Π@ΔΗΞΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ!!!

Ενας εφημέριος στην Αγγλία έκανε το καλό και του βγήκε σε κακό. Πήρε σπίτι του έναν άστεγο αλκοολικό και αυτός ενεπλάκη σε ερωτική σχέση...


Ενας εφημέριος στην Αγγλία έκανε το καλό και του βγήκε σε κακό. Πήρε σπίτι του έναν άστεγο αλκοολικό και αυτός ενεπλάκη σε ερωτική σχέση με την επί 29 χρόνια σύζυγό του.

Ο Ivan Mascarenhas, 49 ετών, μετακόμισε στο σπίτι του Matthew και της Sandra Taylor στο Northamptonshire, αφότου άρχισε να πίνει ξανά και η γυναίκα του τον πέταξε έξω από το σπίτι τους.
Ο καλός εφημέριος τον λυπήθηκε και αποφάσισε να τον πάρει σπίτι του, μέχρι να καταφέρει να ξανασταθεί στα πόδια του. Μάλιστα, τον εγκωμίαζε στην εκκλησία του για τον αγώνα που έδινε κατά του αλκοολισμού, χωρίς να ξέρει ότι κοιμόταν με τη γυναίκα του.

Ο Mascarenhas μίλησε στη Sun για τη σχέση του με τη σύζυγο του ευεργέτη του: «Δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε τους εαυτούς μας. Και οι δύο ξέραμε πως ήταν λάθος και δεν έπρεπε να συμβεί».



Ο Ivan Mascarenhas


Οι δύο εραστές συναντήθηκαν σε μια ομάδα για ναρκομανείς και αλκοολικούς που προσπαθούσαν να απεξαρτηθούν, την οποία «έτρεχε» η Sandra Taylor. Μετά από κάποιες συνεδρίες, ο Ivan -πατέρας δύο παιδιών- γύρισε στη γυναίκα του, αλλά σύντομα «κύλησε» ξανά στο αλκοόλ, με αποτέλεσμα εκείνη να τον διώξει από το σπίτι τους.

Ετσι, ξαναγύρισε στη Sandra για να ζητήσει βοήθεια και τότε ο ιερέας αποφάσισε να του προσφέρει στέγη και φαγητό. Ολα αυτά συνέβησαν τον περασμένο Μάιο. Δύο μήνες μετά, ο Ivan βρήκε σπίτι για να μένει, περίπου 2 χλμ. μακριά από το σπίτι των Taylor, ωστόσο είπε πως η Sandra άρχισε να του στέλνει sms και να τον καλεί σπίτι της για να κάνουν σεξ.

«Απλά ερωτευτήκαμε ο ένας τον άλλο. Δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε. Φυσικά και ήταν λάθος, ειδικά από τη στιγμή που ο Matthew είναι φίλος μου -και ένιωθα απαίσια για αυτό», δήλωσε στη Sun ο Ivan.




Ο εφημέριος μαζί με τη σύζυγό του
Η 49χρονη Sandra, μητέρα δύο παιδιών, φέρεται να είπε πρόσφατα στον άντρα ιερέα της για την παράνομη σχέση που διατηρούσε και φαίνεται πως εκείνος τη συγχώρησε. Μάλιστα, λέγεται πως αισθάνεται «ντροπιασμένη και δυστυχισμένη» με αυτό που έγινε.

Οσο για τον άντρα της, τον εφημέριο Taylor, 53 ετών, απλά είπε πως «κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης και έντονα συναισθηματικής κατάστασης λόγω μιας απώλειας, η γυναίκα μου Sandra συνήψε μια ανάρμοστη σχέση με τον Ivan Mascarenhas. Ηταν μια σύντομη σχέση, η οποία πλέον έχει τελειώσει και για την οποία η Sandra νιώθει ντροπή και θλίψη. Οταν κατάλαβε τη σοβαρότητα της κατάστασης, διέκοψε αυτή τη σχέση. Τώρα ο Ivan έχει φύγει από το σπίτι όπου έμενε κοντά στο δικό μας και ένα νέο διαμέρισμα έχει βρεθεί γι' αυτόν, σε άλλη τοποθεσία».

Μετά το περιστατικό η Sandra παραιτήθηκε από τη θέση της, ενώ ένας εκπρόσωπος της εκκλησίας είπε ότι «τώρα στόχος μας είναι να υποστηρίξουμε τον Matt και τη Sandra, που προσπαθούν να “ξαναχτίσουν” τον γάμο τους».

http://dexiextrem.blogspot.gr/2016/09/blog-post_4181.html

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.