Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ Η ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ... ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ!

Αντεπίθεση Αρμάτων και Υπέρβαση προγεφυρώματος ήταν το Σενάριο της άσκησης ΤΑΜΣ «ΔΟΡΥ – 1» που σχεδίασαν και εκτέλεσαν οι Ακρίτες της ν...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αντεπίθεση Αρμάτων και Υπέρβαση προγεφυρώματος ήταν το Σενάριο της άσκησης ΤΑΜΣ «ΔΟΡΥ – 1» που σχεδίασαν και εκτέλεσαν οι Ακρίτες της νήσου Σαμοθράκης του 41 Συντάγματος Πεζικού (ΤΔ/41 ΣΠ)!



Να σημειωθεί οτι οι Δυνάμεις που εδρεύουν στη νήσο έχουν ενισχυθεί και εκτελούν συνέχεια ασκήσεις Απόκρουσης και εξάλειψης προγεφυρώματος ...Η ΤΑΜΣ «ΔΟΡΥ – 1» έρχεται σε συνέχεια της Μεγάλης Άσκησης με την επωνυμία «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 2013» που σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε απο τον τότε Α/ΓΕΣ Αθανάσιο Τσέλιο!

Ήταν ο πρώτος που διαπίστωσε το κενό που υπήρχε σε περίπτωση Υπερκεράσεως του ΄ΕΒΡΟΥ και ίσως επιχείρηση κατάληψης της νήσου ..Τότε ο Αρχηγός του ΓΕΣ Σήμανε Συναγερμό και έθεσε υπό τα Όπλα και τους Κατοίκους της νήσου σε μια Παλαιική Άμυνα !

Η ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 2013 έστειλε πολλαπλά μηνύματα και ανέβασε στα ύψη το Ηθικό των Κατοίκων της νήσου …Βλέπουμε και την συνέχεια της Ετοιμότητας των Δυνάμεων της Νήσου



Στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης, την τρίτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου 2016, η Τακτική Διοίκηση του 41 Συντάγματος Πεζικού (ΤΔ/41 ΣΠ), εκτέλεσε την ΤΑΜΣ «ΔΟΡΥ – 1».



OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η άσκηση εκτελέσθηκε στην Περιοχή Ευθύνης του Συγκροτήματος στη Σαμοθράκη και το σενάριό της περιέλαβε τις Φάσεις της Υπέρβασης και
Αντεπίθεσης Ουλαμού Μέσων Αρμάτων (ΟΥΜΑ) και επεισόδια διακομιδής τραυματιών από το Πεδίο της Μάχης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.